Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Olimpici din Dej, premiați ieri de către Biserică – FOTO

Publicat acum

pe

Olimpici din Dej premiati de catre biserica (3)De sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi, începând cu ora 16:00, preoții din Dej împreună cu credincioșii pe care aceștia îi păstoresc, s-au înfrățit în rugăciune la Biserica Parohiei Dej I, cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

În cadru cercului, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu. Răspunsurile la strană au fost date de către cântăreții bisericilor din Dej și de către un grup de teologi.

După cuvântul de învățătură rostit de către părintele protopop Ioan Buftea, au fost premiați elevii din municipiu care s-au calificat la olimpiada județeană de religie: Todoruț Denis Andrei, Horvarth Daiana Alexandra,  Pop Claudia, Teocan Anca Larisa, Lador Oana Anastasia și Georgiu Vlăduț Cristian. Aceștia au primit în dar diplome și cărți. De asemenea, au fost răsplătiți și profesorii care s-au ocupat de pregătirea lor: Șipoș Cristina, Silași Adina și Chirilă Marius, coordonați de către responsabilul de cerc pedagogic – prof. Petrescu Daniela.  „Roadele muncii lor aduc bucurie dascălilor, părinților, și implicit Bisericii noastre Ortodoxe” le-a transmis părintele protopop Ioan Buftea celor prezenți.

La final, părintele Gavril Chirilă, secretarul Protopopiatului Ortodox Dej, a mulțumit lui Dumnezeu pentru această zi înălțătoare, părinților și oficialităților, dar în mod deosebit credincioșilor care au luat parte la acest eveniment.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER