Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Distracție de zile mari în Piața Bobâlna din Dej. Copilașii au fost sărbătoriți – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Ziua Copilului (43)

Primăria Municipiului Dej a organizat astăzi un spectacol în aer liber dedicat Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentul a fost un real succes, sute de copilași participând la spectacol.

În cadrul spectacolul desfășurat în aer liber în Piața Bobâlna copiii din Dej și nu numai s-au bucurat de momente special pregătite pentru ei. În prima parte a evenimentului a fost jucată sceneta ”Scufița Roșie”, pusă în scenă de trupa ”Vistrian Roman” Junior, iar apoi a urmat recitalul muzical susținut de Deona Roman.

Finalul evenimentului a fost marcat de spectacolul de teatru intitulat Judecata Poveștilor, a cărui protagonist a fost cunoscutul actor și magician Marian Râlea. Atmosfera de distracție a fost întreținută de animatori costumați în personaje din desene animate.

Sute de copilași din Dej s-au bucurat de acest eveniment în aer liber, micuții implicându-se activ în desfășurarea spectacolului. Aceștia au cântat, au dansat, au urcat pe scenă și s-au distrat alături de Marian Râlea și colegii săi. O mare de baloane a ”cuprins” Piața Bobâlna spre finalul spectacolului, iar animatorii costumați în personaje din desene animate au fost asaltați pentru a face poze.

Vezi o GALERIE FOTO de la spectacol pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER