Conectează-te cu noi

Social-Cultură

EXCLUSIV. S-a deschis noul supermarket PROFI din Dej. Vezi cum arată – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Deschidere PROFI (6)

Cel de-al doilea magazin PROFI din Dej, situat în Piața 16 Februarie și-a deschis astăzi ușile pentru dejeni.

Marea deschidere a avut loc în această dimineață, când PROFI și-a așteptat primii clienți. Conducerea supermarketului a pregătit mai multe suprize pentru dejenii care au trecut pragul noului supermarket. Astfel, cei care au făcut cumpărături în valoare de minim 50 de lei au primit o pungă cu cadouri care a conținut produse substanțiale.

Înainte de aceasta însă, preotul protopop Ionuț Buftea a oficiat o slujbă de sfințire și a oferit un tablou cu Fecioara Maria conducerii supermarketului de la Dej, iar primarul Morar Costan, prezent și el la eveniment, a felicitat conducerea PROFI pentru realizare și le-a urat mult succes în activitate.

Totodată, la marea deschidere au participat și reprezentanți ai companiei PROFI, între aceștia numărându-se Ioan Vaida – șef echipă deschidere PROFI, Victor Chiș – șef zonal PROFI, Valentin Sinedrea- director regional PROFI și Eniko Teglaș – șef magazin PROFI Dej.

După cuvintele de deschidere și tăierea panglicii, invitații au făcut turul supermarketului și la final au avut parte de tort și șampanie.

Vezi o GALERIE FOTO la deschiderea supermarketului pe pagina de facebook Dej24.ro.

Așa cum Dej24.ro va anunțat încă din luna martie, PROFI urmează să deschidă un nou supermarket la Dej. Acesta este amplasat în clădirea unde a funcționat până la sfârșitul lunii trecute Oficiul Poștal Dej. Vă reamintim, începând cu 20 aprilie, Poșta din Dej funcționează într-un imobil de pe strada Petru Rareș.

Social-Cultură

Ziua Unirii Principatelor Române, marcată și la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primăria Municipiului Dej, în colaborare cu Centrul Cultural „Arta”, a organizat joi, 23 ianuarie, manifestări omagiale dedicate împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, sub domnia reformatoare a domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Activitățile s-au desfășurat în Piața Bobâlna din Dej, cu începere de la ora 13:00 și au debutat cu un scurt discurs al primarului Morar Costan, urmat de un moment muzical susținut de soliștii Ioan Dordoi și Felix Gălan.

Programul artistic a continuat cu un moment susținut de Ansamblul folcloric „Someșana”, totul încheindu-se cu o horă în care s-au prins toți cei prezenți.

Avem datoria să lăsăm moștenire urmașilor noștri faptele glorioase ale înaintaşilor noştri, un inestimabil tezaur pe care toți românii trebuie să îl cunoască”, a scris pe Facebook primarul Morar Costan.

Continuă să citești

Social-Cultură

Autostrada Nordului, care ar urma să treacă și prin Dej, din nou în actualitate

Publicat acum

pe

loading...

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ridicat suspendarea procedurii de elaborare a studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Baia Mare – Suceava.

Autostrada Nordului („Europa – Ardeal – Bucovina”) urma să facă legătura între Vama Petea, din judeţul Satu Mare, şi județul Suceava, trecând prin Baia Mare, Dej, Bistrița și Vatra Dornei. Fostul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc, anunța lansarea licitaţiei în ultima sa zi în această funcție.

CNAIR a publicat astăzi răspunsul consolidat la clarifiările adresate de către operatorii economici până la termenul limită menționat în cadrul documentației de atribuire. Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost stabilit noul termen limită de depunere al ofertelor până la 6 februarie.

Valoarea estimată a procedurii este de 53 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, din care 19,4 milioane, fără TVA, pentru lotul 1, 16,4 milioane, fără TVA, pentru lotul 2, și 17,5 milioane, fără TVA, pentru lotul 3. Durata fiecărui contract este de 18 luni, dintre care 14 pentru elaborarea studiului de fezabilitate și 4 pentru asistența tehnică necesară elaborării documentațiilor pentru lansarea licitațiilor de lucrări.

Autostrada Nordului ar urma să realizeze o conexiune mult mai rapidă față de cea prezentă, de șapte ore, scrie zcj.ro. Drumul de mare viteză Baia Mare – Suceva este împărţit în trei secțiuni. Acestea sunt: lotul 1 Baia Mare – Bistriţa (care trece şi prin Dej); lotul 2 Bistriţa – Vatra Dornei şi lotul 3 Vatra Dornei – Suceava. Ofertele pot fi depuse pentru unul, două sau pentru toate cele trei loturi.

Continuă să citești

Social-Cultură

O nouă conferință cu pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană, la Centrul Cultural „Arta” din Dej

Publicat acum

pe

loading...

Protopopiatul Ortodox Român Dej, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej, desfășoară în această perioadă proiectul cultural intitulat „Familia și societatea, ce ne spune Biblia?”.

Dacă în prima parte a acestui proiect Protopopiatul Ortodox Român Dej a organizat conferința cu tema „Societatea de azi, o lume fără familie?”, iar în cea de-a doua întâlnire discuțiile au fost centrate pe tema „Depresia, boala secolului?!”, în cea de-a treia întâlnire pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană va susține conferința cu tema „Mai pot fi educați copiii, azi?”.

Întâlnirea va avea loc va avea loc joi, 20 februarie, cu începere de la ora 18, la Centrul Cultural „Arta” din Dej.

Intrarea este liberă!

Dej24.ro este partener media al acestui eveniment.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare