Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

EXCLUSIV. S-a deschis noul supermarket PROFI din Dej. Vezi cum arată – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Deschidere PROFI (6)

Cel de-al doilea magazin PROFI din Dej, situat în Piața 16 Februarie și-a deschis astăzi ușile pentru dejeni.

....

Marea deschidere a avut loc în această dimineață, când PROFI și-a așteptat primii clienți. Conducerea supermarketului a pregătit mai multe suprize pentru dejenii care au trecut pragul noului supermarket. Astfel, cei care au făcut cumpărături în valoare de minim 50 de lei au primit o pungă cu cadouri care a conținut produse substanțiale.

Înainte de aceasta însă, preotul protopop Ionuț Buftea a oficiat o slujbă de sfințire și a oferit un tablou cu Fecioara Maria conducerii supermarketului de la Dej, iar primarul Morar Costan, prezent și el la eveniment, a felicitat conducerea PROFI pentru realizare și le-a urat mult succes în activitate.

Totodată, la marea deschidere au participat și reprezentanți ai companiei PROFI, între aceștia numărându-se Ioan Vaida – șef echipă deschidere PROFI, Victor Chiș – șef zonal PROFI, Valentin Sinedrea- director regional PROFI și Eniko Teglaș – șef magazin PROFI Dej.

După cuvintele de deschidere și tăierea panglicii, invitații au făcut turul supermarketului și la final au avut parte de tort și șampanie.

Vezi o GALERIE FOTO la deschiderea supermarketului pe pagina de facebook Dej24.ro.

Așa cum Dej24.ro va anunțat încă din luna martie, PROFI urmează să deschidă un nou supermarket la Dej. Acesta este amplasat în clădirea unde a funcționat până la sfârșitul lunii trecute Oficiul Poștal Dej. Vă reamintim, începând cu 20 aprilie, Poșta din Dej funcționează într-un imobil de pe strada Petru Rareș.

Reclamă
3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER