Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

DJ 161D, ca după bombardament! Primarul comunei Mica, o nouă adresă către CJ Cluj. Vrea asfaltare – FOTO

Publicat acum

pe

Edilul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a redactat o nouă adresă către Consiliul Județean Cluj pentru asfaltarea DJ 161D, care leagă municipiul Dej de localitatea Nireș.

Prin intermediul adresei înregistrate ieri, 12 iunie 2017, Tiberiu Zelencz cere conducerii Consiliului Județean Cluj aprobarea de fonduri pentru executarea unor lucrări de asfaltare a DJ 161D, pe porțiunea Dej – Nireș.

Pe lângă această adresă, primarul comunei Mica a depus ieri, 12 iunie 2017, la sediul Consiliului Județean Cluj și peste 100 de reclamații formulate de mai mulți cetățeni nemulțumiți ai localității Nireș, către Primăria Comunei Mica, referitoare la starea jalnică în care se află DJ 161D.

În cursul zilei de astăzi (n.r. luni, 12 iunie 2017) am înaintat Consiliului județean Cluj o adresă în care am expus nemulțumirea tuturor cetățenilor localității Nireș și nu numai față de DJ 161 D.

Este inadmisibil ca după atâția ani să fim amăgiți cu promisiuni, iar lucrările care sa fac pe acest drum să se rezume doar la niște „cârpeli” care la prima ploaie încep să se deterioreze și în scurt timp să apără gropile din ce în ce mai mari.

Mulți mi-au adus acuze că, în calitate de primar, nu mă implic în rezolvarea acestei probleme privind asfaltarea DJ 161 D. Acest drum județean nu poate fi asfaltat sau reparat din banii publici ai comunei Mica. Sunt la fel de dezamăgit ca și dumneavoastră, însă din păcate doar administratorul drumului, care este Consiliul județean Cluj, poate aloca bani pentru DJ 161 D.

Sunt în asentimentul tuturor cetățenilor nemulțumiți și fac tot ce îmi stă în putere pentru rezolvarea acestei situații, doar că din păcate soluționarea unor probleme nu depind de mine.

Cele peste 100 de sesizări primite de la cetățeni au ajuns astăzi la Consiliul județean Cluj și sper ca nemulțumirile exprimate de dumneavoastră să aibă rezultatul dorit: ASFALTAREA DJ 161 D, precum și reabilitarea Podului „Ciureanului” din Nireș. Nu ne dorim lucruri ieșite din comun și imposibil de realizat. Ne dorim normalitate și un drum asfaltat care să nu ne pună viața în pericol.

În calitate de primar vă asigur pe toți cetățenii comunei noastre că sunt alături de dumneavoastră și voi încerca să rezolv orice problemă, a cărei soluționare stă în puterea mea”, a scris pe o rețea de socializare Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica.

Vă reamintim, în toamna anului 2015 au fost demarate lucrări de întreținere pe DJ 161D, între localitățile Nireș, Unguraș și Batin, mai puțin drumul de pe raza localității Unguraș, unde s-au executat în primăvara aceluiași an, pe o distanță de 4,5 km, lucrări de așternere de covor asfaltic. Lucrările de întreținere au constat în plombări prin stropiri succesive (full-jet) cu mixtură asfaltică BA 16. Chiar și așa, în primăvara următoare, pe DJ 161D, pe porțiunea plombată au apărut noi cratere, subiect despre care Dej24.ro a scris AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER