Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Își „rup” mașinile pe un drum situat în apropiere de Dej – FOTO

Publicat acum

pe

DJ161D Unguras Nires Dej (1)

Conducătorii auto care circulă pe un drum județean, situat în apropiere de municipiul Dej, sunt nevoiți să meargă periodic la service din cauza gropilor formate în asfalt.

Este vorba despre Drumul Județean 161D (DJ161D), pe porțiunea care leagă localitatea Nireș de Unguraș. Șoferii care circulă pe acest tronson sunt exasperați din cauza faptului că își „rup” mașinile în gropile formate în carosabil. Aceștia susțin că sunt nevoiți să meargă lunar la service pentru a-și repara autoturismele.

Buna ziua! Va trimit cateva poze cu „minunatul” drum dintre localitatea Unguras si localitatea Nires. Din cate se poate observa nimeni nu ia masuri cu privire la acest drum, primarii celor doua localitati scuzandu-se ca nu „apartine de ei”! Am ajuns in secolul XXI sa circulam pe astfel de drumuri, care de altfel se afla la doar 15 km de municipiul Dej! Bine ca suntem obligati sa platim taxe si impozite pentru masini si mergem cu ele la service in fiecare luna datorita drumurilor „foarte bune” pe care circulam!”, a scris un cititor Dej24.ro pe adresa redacției.

Vă remintim, în primăvara anului trecut Tiberiu Zelencz, a inițiat o petiție semnată de 500 de locuitori ai localității Nireș pentru asfaltarea DJ 161D.

Petiția, adresată Consiliului Județean Cluj și înregistrată cu data de 16 mai 2015, a fost semnată de 500 de locuitori ai localității Nireș. Prin intermediul acesteia, Zelencz a cerut conducerii Consiliului Județean Cluj aprobarea de fonduri și executarea lucrărilor de asfaltare a DJ 161D, pe porțiunea Dej – Nireș.

Fondurile au fost aprobate, însă doar pentru lucrări de întreținere. La sfârșitul lunii august 2015 utilajele și-au făcut apariția pe acest drum, efectuând doar lucrări de întreținere, care au constat în plombări prin stropiri succesive (full-jet) cu mixtură asfaltică BA 16.

La puțin timp după plecarea utilajelor de pe DJ161D, Mihai Seplecan, pe atunci președinte al Consiliului Județean Cluj, a efectuat o vizită pentru a inspecta lucrările de reabilitare finalizate pe acest sector de drum.

Vizita acestuia a scos la iveală faptul că lucrările efectuate la DJ161D, care leaga municipiul Dej de localitățile Nireș, Unguraș, Batin, au fost efectuate în grabă și fără a se respecta prevederile contractului.

La o distanță de aproximativ două săptămâni după finalizarea lucrărilor, drumul arăta deplorabil. Zeci de gropi s-au format atunci în mixtura asfaltică turnată, autoritățile și localnicii arătând cu mâna spre constructor. Mai mult decât atât, în vizita întreprinsă de Mihai Seplecan s-a descoperit că pe o bună porțiune din drum constructorul a turnat doar pietriș, fără a adăuga și material bituminos.

CITEȘTE pe aceeași temă:

Tiberiu Zelencz, petiție pentru asfaltarea DJ161D. Drumul leagă localitățile Dej și Nireș – FOTO

Sătenii din Nireș AMENINȚĂ că IES ÎN STRADĂ! DJ161D, mărul discordiei – FOTO

Răspunsul la petiția inițiată de Tiberiu Zelencz pentru asfaltarea DJ161D. Drumul leagă localitățile Dej și Nireș – FOTO

Apă și canalizare pentru locuitorii din MICA. S-a primit FINANȚARE. Ce spune Goron de DJ161D?

S-au alocat bani pentru asfaltarea DJ161D. Drumul leagă municipiul Dej de Nireș – FOTO

Cornel Itu: ”DJ161D, care leagă Dejul de Nireș, prioritate pentru reabilitare”

DECIZIE FINALĂ: Drumul care leagă municipiul Dej de localitatea Nireș se va asfalta

Președintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, vizită de lucru pe DJ161D, cel care leagă Dejul de Nireș – FOTO/VIDEO

Lucrările la DJ161D, Nireș-Unguraș-Batin, sunt în plină desfășurare – FOTO

DJ161D, sub orice critică la puțin timp după finalizarea lucrărilor. Mihai Seplecan nu va efectua plata către constructor – FOTO/VIDEO

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER