Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Răspunsul la petiția inițiată de Tiberiu Zelencz pentru asfaltarea DJ161D. Drumul leagă localitățile Dej și Nireș – FOTO

Publicat acum

pe

Drum Nires 2

Tiberiu Zelencz a primit răspuns la petiția semnată de 500 de locuitori ai localității Nireș, prin care cere Consiliului Județean Cluj alocarea de fonduri și asfaltarea DJ161D, care leagă localitățile Dej și Nireș.

Vă reamintim, consilierul local al comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a inițiat și depus, pe data de 16 iunie, o petiție semnată de 500 de locuitori ai localității Nireș, la Consiliul Județean Cluj în care solicita asfaltarea DJ 161D, care leagă localitățile Dej și Nireș.

Prin intermediul acestei petiții, consilierul local, a solicitat Consiliului Județean Cluj aprobarea de fonduri și executarea lucrărilor de asfaltare a DJ 161D, pe porțiunea Dej – Nireș.

Tiberiu Zelencz spune că petiția, semnată de 500 de locuitori ai localității Nireș, a fost pasată Regiei Autonome de Adminstrare a Domeniului Public si Privat Cluj care a răspuns demersului acestuia.

Conform Master-planului privind strategia de dezvoltare a drumurilor județene Cluj în perioada 2015-2020, aprobat prin Hotărârea nr.57/2015 a Consiliului Județean Cluj, sunt prevăzute lucrări de tratamente bituminoase în perioada 2015-2016 și lucrări de covoare asfaltice în perioada 2017-2018.

În decursul acestui an se vor efectua lucrări de întreținere curentă în funcție de alocările bugetare”, se arată în răspunsul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Privat Cluj.

Raspunsul primit la petitia depusa la Consiliul Judetean Cluj, cu privire la DJ 161 D, este de-a dreptul revoltator. 

De 5 ani primim doar promisiuni ca acest drum judetean, doar cu numele, va fi asfaltat, insa totul a ramas la nivel de vorbe. Vorbe regasite si in acest raspuns, dar sub alta forma…”in functie de alocarile bugetare”!

Cate alocari bugetare s-au facut oare in ultimii ani, iar Niresul a ramas doar cu promisiuni?

Probabil, solutia o vor gasi cetatenii care s-au saturat sa tot astepte si si sa fie mereu amagiti cu vorbe!
Voi lupta in contiunuare alaturi de cetateni pentru dreptul nostru de avea in localitatea in care traim conditii decente de trai”, a afirmat consilierul local al comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

CITEȘTE ȘI: Tiberiu Zelencz, petiție pentru asfaltarea DJ161D. Drumul leagă localitățile Dej și Nireș – FOTO

 

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER