Conectează-te cu noi

Recomandări

EXCLUSIV. Apă și canalizare pentru locuitorii din MICA. S-a primit FINANȚARE. Ce spune Goron de DJ161D?

Publicat acum

pe

pavel goron Mica

Primarul din Mica, Pavel Goron, susține că astăzi s-a primit finanțare pentru apă și canalizare în satul Mica.

Dej24.ro va prezentat pe larg cazul ”Drumul județean DJ161D”, iar primarul comunei Mica, Pavel Goron, a ținut să aducă câteva lămuriri.

”Referitor la drumuri informez cetățenii satului Nireș că săptămâna trecută am semnat contractul de finanțare. Este urgență mare că nu se putea circula. La Vultureni în decurs de o saptămană se termină lucrarea acolo și vor veni utilajele la noi. Toți au fost de partea noastră, domnul prefect care m-a ascultat cu mult interes și respect cu toate doleanțele noastre, este un om deosebit, domnul președinte al Consiliului Județean, care și dânsul vrea să rezolve orice problemă legată de județ, dar și dânsul nu are sacul cu bani și nici puterea de a împarți acest sac; nu merită ca cineva din comuna noastră să-l mai atace, păcat s-a ajuns așa de sus”, ne-a declarat Goron.

Primarul din Mica mai are o veste bună pentru localnici. ”Vreau sa anunț locuitorii comunei Mica că astăzi am primit finanțare pentru acel proiect pe care l-am așteptat de 6 ani, apa, canalizare sat Mica, drumul Sânmarghita, drumul Nireș, proiect care era în valoare de 2,5 milioane euro. Am renunțat la finanțare de acord cu Consiliul Local pentru faptul că am demarat un nou program de introducere a apei pe toată comuna, plus comuna Unguraș. Proiect care până în anul 2017 va asigura alimentarea cu apă potabilă comuna Mica, inclusiv comuna Unguraș, noi vom începe lucrările în anul 2016.

Am facut deja proiecte de asfaltare a întregii comune, așteptăm ca Guvernul sa publice ghidul de accesare a fondurilor. Acest ghid trebuia să apară în luna februarie, dar ca la noi, lucrurile se împotmolesc din lipsă de oameni profesionisti. Suntem în lucru cu un proiect european care sa lege satul Mănăstirea de satul Nireș pe vechiul drum, pe la fostul Gostat. De asemenea, satul Sânmarghita, prin Burzuc, de satul Unguraș”, a mai declarat pentru Dej24.ro edilul Pavel Goron.

Citește și: Tiberiu Zelencz, petiție pentru asfaltarea DJ161D. Drumul leagă localitățile Dej și Nireș – FOTO

Răspunsul la petiția inițiată de Tiberiu Zelencz pentru asfaltarea DJ161D – FOTO

Sătenii din Nireș amenință că ies în stradă. DJ161D, mărul discordiei

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER