Conectează-te cu noi

Eveniment

DN18B, blocat pe raza localității Rugășești. Zeci de elevi au așteptat să ajungă la școală – FOTO

Publicat acum

pe

drum blocat Chiuiesti (2)
Drumul Național 18B a fost blocat în această dimineață, pe raza localității Rugășești, zeci de elevi așteptând, alături de alți cetățeni, în coloană, deblocarea circulației.

Potrivit primelor informații, de vină ar fi șoferul unui autotren înmatriculat în județul Buzău care ar fi întors în mijlocului drumului, la ieșire din localitatea Rugășești, și ar fi rămas înțepenit, de-a curmezișul, blocând circulația rutieră.

Se pare că șoferul încerca să ajungă la Târgu Lăpuș, însă și-a dat seama prea târziu că DN18B are limită de gabarit. Acesta a încercat să întoarcă, dar drumul îngust din zonă l-a obligat să iasă în afara părții carosabile cu remorca, pe iarbă. În urma ploilor din ultima perioadă, solul fiind saturat de umiditate, roțile remorcii autovehiculului s-au cufundat în pământ. În ciuda eforturilor depuse de șofer, autotrenul a rămas înțepenit, blocând circulația.

Zeci de elevi, care erau transportați la școlile din Dej cu autocarele, au fost nevoiți să aștepte zeci de minute până la deblocarea DN18B, doar autoturismele putând trece în siguranță pe lângă mastodont.

În cele din urmă, după aproape două ore, firmele de transport au trimis în zonă microbuze pentru a prelua elevii și pentru a-i duce la cursuri.

foto: Sebi Sfechiș

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER