Conectează-te cu noi

Politic

Dora Muncelean, aleasă la conducerea OFSD Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

OFSD femei social democrate

Dora Muncelean este noua președintă a Organizației de Femei Social Democrate (OFSD), filiala Dej. Aceasta a fost aleasă în funcție în cadrul unei conferinţe organizate astăzi.

La evenimentul desfășurat în această după-amiază, cu începere de la ora 18, la sediul PSD Dej, au participat numeroase membre ale OFSD Dej, deputatul Aurelia Cristea, președinta OFSD Cluj, deputatul Cornel Itu, președintele PSD Dej, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, dar și multe reprezentante din cadrul OFSD Cluj.

După discursurile susținute de invitați, Anda Ciungan și-a prezentat raportul de activitate al perioadei cât a fost la conducerea organizației. Ulterior s-a trecut la votarea noii conduceri a OFSD Dej, iar singura propunere pentru această funcție a fost Dora Muncelean care a fost desemnată, în unanimitate, noua președintă a OFSD Dej.

Aceasta și-a prezentat câteva dintre planurile pe care vrea să le pună în practică cât timp va fi președinte: o mai bună vizibilitate în mass-media a OFSD Dej alături de o platformă online de comunicare, precum și reprezentări de 50%  a membrelor OFSD pe liste la următoarele alegeri.

Mai multe fotografii AICI


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER