Conectează-te cu noi

....

Politic

PNL Dej: ”Demite-L! Semnează-i demisia lui Ponta!”

Publicat acum

pe

demite

PNL Dej a transmis presei un comunicat prin care îi invită pe dejeni să semneze o petiție pentru demiterea premierului României, Victor Ponta.

....

”România se află într-un blocaj politic, având la conducerea Guvernului un premier inculpat. Soluția decentă și rațională este demisia lui Victor Ponta din calitatea de prim-ministru.

Criză politică a fost generată de încăpățânarea lui Victor Ponta de a se agăța  de  scaun,  dovedind  o  lipsă  de  responsabilitate  față  de  imaginea României.

Orice demnitar dintr-o țară membră a UE și-ar da demisia dacă ar fi în locul  lui  Ponta,  iar  situația  actuală  afectează  imaginea  țării  în  fața partenerilor internaționali.

PNL a inițiat campania națională ”Semnează-i demisia lui Ponta!”, sub forma unei moțiuni populare, cu ținta de a strânge în circa două săptămâni 1 milion de semnături.

Prin urmare, PNL Dej vă aşteaptă la sediul său situat la parterul blocului U.M. , lunea, miercurea şi vinerea între orele 17-19 pentru a semna petiţia de demitere a premierului.

În data de 15.07.2015 la sediul Partidului Naţional Liberal București a avut loc o conferinţă de presă a prim-vicepreședintelui PNL Cătălin Predoiu şi președintele Grupului Popularilor Europeni din Parlamentul European, Manfred Weber.

”În momentul de față, la nivel european, România este reprezentată de președintele Iohannis, întrucât premierul Ponta nu mai este un partener credibil pentru nimeni din Europa. În alte state membre ale Uniunii Europene ar fi de neconceput ca premierul să fie sub ancheta autorităților”, a declarat preşedintele PPE în timp ce vice-preşedintele PNL a confirmat:

„Premierul Ponta e lipsit de onestitate și sinceritate față de români și partenerii noștri europeni atunci când afirmă că va duce România în Schengen.Faptele sale politice și cele inculpate penal au blocat intrarea României în Schengen. Iar politicile sale haotice au făcut ca programul economic cu Comisia Europeana să fie apreciat de vicepreședintele Dombrovskis ca fiind „deraiat”.

Într-adevăr, Ponta „deraiază” România. De aceea, vom încerca din nou să-l demitem printr-o nouă moțiune de cenzură în septembrie. Până atunci, îi invit pe români să semneze petiția „Demite-L pe Ponta”, lansată de PNL”, se arată în comunicatul primit.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER