Conectează-te cu noi

Politic

EXCLUSIV. Sebastian Lazin: ”Ne vom despărți pentru un an de zile, la anul voi candida” – VIDEO

Publicat acum

pe

sedinta de indata Consiliul Local Dej Lazin (1)

Sebastian Lazin și-a dat demisia din funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Dej, însă a anunțat că ”despărțirea este doar pentru un an”.

Astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Dej, aleșii au luat act de încetarea mandatului de drept a lui Sebastian Lazin, ca urmare a deciziei acestuia de a demisiona din CL Dej, iar apoi Traian Mureșan a depus jurământul și i-a luat astfel locul PMP-istului Lazin.

La părăsirea sălii de ședință, Sebastian Lazin a acceptat să ofere câteva declarații. ”După 3 ani în care am fost consilier în Consiliul Local Dej, în primul rând aș dori să le mulțumesc colegilor din toate partidele, domnului primar și domnului viceprimar pentru o colaborare fructuoasă. Vreau să le mulțumesc și cetățenilor Dejului care au venit cu sesizări, cu propuneri și cu idei către mine, care parțial am reușit să le soluționez. Aș vrea să vă spun că ne vom despărți pentru un an de zile pentru că la anul urmează noi alegeri, unde voi candida. Vreau să vă spun că demisia nu e ca urmare a celor întâmplate din punct de vedere a proceselor deschise de domnul Traian Mureșan, ci este din dorința de a încheia toată această tevatură. Nu este o victorie a domnului Mureșan Traian, este o demisie a mea a bunului simț”, a declarat în exclusivitate pentru Dej24.ro Sebastian Lazin.

Vezi declarația VIDEO în materialul de mai jos (min 02:05):

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER