Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Două agenții de turism din Dej și-au pierdut licențele ANT

Publicat acum

pe

agentie-de-turism-concediu-vacanta

Un număr mare de agenții de turism din județul Cluj au rămas fără licență din cauză că nu au asigurare, iar municipiul Dej nu face excepție.

La nivelul județului Cluj au fost identificate mai multe agenții care nu au încheiat polițe de asigurare pentru vacanțele vândute clienților.

Potrivit Autorității Naţionale pentru Turism „este interzisă desfăşurarea de activităţi turistice specifice agenţiilor de turism de către operatorii economici cu licenţa de turism expirată sau fără deţinerea poliţei valabile de asigurare privind asigurarea rambursării cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turişti pentru achiziţionarea serviciilor/pachetelor de servicii turistice, în cazul insolvabilităţii sau a falimentului agenţiei de turism”.

La nivelul municipiului Dej au fost identificate două societăți comerciale în această situație, ambele având același sediu social, pe strada George Coșbuc. Este vorba despre Euro Travel Global și Novo Euro Travel.

La nivel național, Autoritatea Naţională pentru Turism a retras licenţele a 1.384 de agenţii care nu au prezentat o poliţă valabilă de asigurare privind asigurarea rambursării cheltuielilor de repatriere şi a sumelor achitate de turişti pentru achiziţionarea serviciilor sau pachetelor de servicii turistice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER