Conectează-te cu noi

....

Sport

Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej, după victoria cu Constanța: ”Obiectivul este aproape îndeplinit și matematic”

Publicat acum

pe

....

Antrenorul Dragoș Militaru și-a felicitat elevii după victoria de la Buftea, cu Unirea Constanța, al treilea succes consecutiv al echipei sale.

“Meciul de la Buftea nu a fost ușor. Unirea Constanța e o echipă incomodă, cu jucători tineri buni, mare parte din ei sunt valoroși. Nu a fost cea mai spectaculoasă partidă, dar am reușit să revenim de la 1-1 și să câștigăm. Este foarte important că ne-am păstrat distanța față de locul de baraj. Am rămas la 14 puncte, obiectivul este aproape îndeplinit și matematic, dar în continuare vom încerca să practicăm un joc cât mai bun.

....

Mihai Kereki a venit după câteva săptămâni fără joc, ca urmare a cartonașului roșu luat la Miercurea Ciuc, dar a intrat foarte bine și a și marcat. Aș vrea să îi remarc și pe Daniel Pop și Alin Burdeț, toți trei și-au făcut treaba foarte bine. Mă bucur și pentru Alex Pop, că a reușit să marcheze după o perioadă mai lungă de timp. Munca din ultima perioadă i-a fost răsplătită și sper să fie o descătușare pentru el pentru că noi considerăm că poate să dea mult mai mult. Odată cu acest gol, sper să fie un nou început pentru el. Meciul trecut a ajutat foarte mult echipa, iar acum la fel, cu această acțiune individuală concretizată cu un gol frumos.

Venim după trei victorii consecutive și sper ca la următoarele meciuri de acasă să avem cât mai multă lume alături. Am văzut la Petrolul mii de oameni pe stadion, la fel și în Liga a III-a, la meciul Oțelului foarte mulți spectatori, de ce să nu fie și la Dej 2000-3000 de persoane la următoarele jocuri?”, a declarat antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER