Conectează-te cu noi

Sport

Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej, după victoria cu Dinamo: ”A fost un meci frumos”

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a învins Dinamo cu 3-2, iar la sfârșitul partidei de la Clinceni antrenorul Dragoș Militaru a făcut câteva declarații despre această victorie istorică.

Redăm interviul acordat de Dragoș Militaru pentru conturile oficiale ale Unirii Dej:

Î: Felicitări! O victorie istorică, un meci nebun… Tu cum ai descrie acest joc?

DM: A fost un meci frumos, mai greu pentru noi cei de pe bancă. Mă bucur că am întors scorul de fiecare dată în favoarea noastră, iar răspunsul băieților după rezultatul nedrept din etapa trecută a fost pe măsură.

Î: Ați condus de două ori, cu 1-0 și 2-1, dar dinamoviștii au egalat de fiecare dată. Te gândeai că puteți marca și golul trei?

DM: Schimbările noastre și toate indicațiile de pe margine au fost făcute în așa fel încât să încercăm să marcăm și golul trei și să câștigăm meciul.

Î: Angelo Cocian și Alex Pop, cei mai în formă jucători din meciurile amicale, confirmă și în acest început de campionat… Goluri, pase de gol…

DM: Angelo Cocian și Alex Pop – marcatorii de astăzi – demonstrează, din nou, dacă mai era nevoie, că atunci când ești serios, când te pregătești foarte bine și dai totul mereu, fotbalul te răsplătește atunci când ai nevoie mai mult! Și nu e doar cazul lor! Meciurile frumoase și momentele frumoase nu sunt întâmplătoare pentru toți din echipă. Ei muncesc zi de zi foarte bine. Trebuie să continue în același ritm și să-și dorească tot mai mult de la fiecare zi.

Î: Ați jucat astăzi împotriva uneia dintre cele mai titrate echipe din România… Cum ți s-au părut Dinamo?

DM: Dinamo este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, dar e nevoie de timp și de încredere. Dacă vor avea răbdare, eu cred că în 3-4 etape foarte puține echipe o să adune puncte din confruntările cu ei.

Î: Nouă puncte în patru etape… Te așteptai la acest parcurs?

DM: Nu prea obișnuiesc să fac calcule, dar dacă avem 9 puncte înseamnă că le merităm și ne dă moral și încredere că ceea ce facem, facem bine. Sunt foarte bucuros pentru fiecare punct pe care-l obținem și pentru fiecare victorie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER