Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej, victorie ISTORICĂ cu Dinamo București. Meci nebun cu 5 goluri

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a obținut o victorie istorică în fața formației Dinamo București, în a patra etapă din Liga 2.

Partida dintre Dinamo și Unirea Dej s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 11, pe Stadionul Clinceni. Uniriștii au deschis scorul în minutul 31. Alex Pop a profitat de o greșeală a lui Bena și a pasat excelent pentru Angelo Cocian, care a înscris cu un șut din 13 metri, la colțul lung.

În minutul 54, Roșu a centrat în fața porții Unirii, Daniel Pop a respins mingea în sus și Alexandru Darius Pop a reluat cu capul lângă bara din dreapta, 1-1. Bucuria ”câinilor roșii” a durat doar patru minute. Angelo Cocian a pus latul din 10 metri și a marcat golul de 2-1, după o centrare oferită de Alex Pop.

Railean s-a văzut învins a doua oară în minutul 73. Alexandru Darius Pop, cu o lovitură de cap, din 8 metri, a fost cel care a modificat din nou tabela. Golul victoriei Unirii Dej a venit în minutul 77. Fulga a fost faultat în careu, centralul a indicat lovitură de la punctul cu var și Alex Pop a punctat lângă bară.

S-a încheiat 3-2, o victorie istorică împotriva formației Dinamo București, una dintre cele mai titrate echipe din România. Etapa următoare, elevii lui Dragoș Militaru primesc vizita Unirii Constanța.

Dinamo București: Dujmovic – Moura, Patriche (C), Bena, Amzăr – Iglesias, Roșu – Borbușanu, Ghezali, Lazăr – Buhăescu. Rezerve: Oncescu – Țone, Dudea, Ionescu, Bani, Giafer, Șerban, Buleică, Al. D. Pop. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Unirea Dej: Railean – Maftei, D. Pop, Burdeț, Roș – Militaru, Kereki, Ad. Pop – Blaj (C), Al. Pop, Cocian. Rezerve: Chindriș – An. Pop, Chira, Călugăr, Fulga, Vlad, Vomir, Frăsineanu, Greu. Antrenor: Dragoș Militaru.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej, după victoria cu Dinamo: ”A fost un meci frumos” - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER