Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Dragoste cu năbădăi la Gherla. Și-a condus iubita acasă și a fost rupt în bătaie de mai mulți indivizi

Publicat acum

pe

bataie

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Gherla, a fost pur şi simplu desfigurat de trei ciobani după ce şi-a condus iubita în vârstă de 15 ani, acasă, în satul Diviciori.

Romeo, un şofer de TIR în vârstă de 25 de ani din Gherla crezuse că-şi întâlnise “Julieta”, în persoana unei tinere în vârstă de 15 ani din localitatea Diviciori, comuna Sânmărtin.

Săptămâna trecută, luni seară, pe la orele 21:00, acesta şi-a adus iubita în satul ei Diviciori, comuna Sânmărtin şi a condus-o, galant, până la portiţă. După care a dat să urce din nou în automobil şi să se întoarcă la Gherla.

Când să urc în maşină, m-am trezit atacat de trei ciobani din sat, printre care se afla şi unul despre care am aflat mai târziu că râvneşte la iubita mea. N-au zis nimic, doar au trecut la fapte, cu o mare brutalitate: m-au lovit cu pumnii, cu picioarele şi apoi, după ce-am căzut la pământ, cu pumnii”, a declarat bărbatul, potrivit Gazeta de Cluj.

Cu chiu, cu vai, Romeo a reuşit să se dezmeticească, urcând în maşină şi pornind, în trombă spre Gherla. Ajuns la spitalul din municipiu, medicii i-au acordat primul ajutor, iar la căpătâiul său au apărut şi reprezentanţii poliţiei. „Am dat declaraţie, la secţie, povestind tot coşmarul prin care am trecut, iar apoi n-am mai avut răbdare să rămân la radiografie şi m-am prezentat astăzi, la I.M.L. Cluj”, povesteşte tânărul, cu faţa tumefiată, pe coridoarele I.M.L. Cluj, în timp ce aştepta să fie consultat de către medicii legişti. Aceştia, văzând că starea sănătăţii tânărului riscă să se agraveze, l-au trimis pe Romeo la U.P.U. pentru explorări amănunţite şi îngrijiri medicale suplimentare. Abia după două zile, după ce şi-a mai revenit, tânărul s-a întors la I.M.L., iar medicii i-au eliberat un certificat medico-legal în care îi recomandă trei săptămâni de concediu. „Nu-i las, cu niciun preţ şi chiar acum mă voi prezenta la Poliţie să fac plângere penală împotriva lor, după care îmi angajez şi un avocat şi îi pun la plată”, povesteşte tânărul, părăsind încrezător sediul I.M.L., cu o pereche de ochelari de soare pe nas.

Sursa – Gazeta de Cluj

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER