Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Droguri din Olanda ascunse în cutii de cereale. Urmau să fie vândute în județul Cluj – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

La data de 29.09.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operaţiuni, fără autorizaţie prealabilă, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. În cauză s-a reținut faptul că, inculpatul a procurat substanțe psihoactive de pe teritoriul Olandei, în vederea comercializării acestora către consumatori de pe raza județului Cluj.

La data de 29.09.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza orașului Săliște, după ce acesta a ridicat un colet ce conținea 11,4 kilograme de substanțe cu efecte psihoactive.

Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 10 grame de cannabis și alte bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, la Punctul de Frontieră Cenad, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj și polițiștii de frontieră au depistat un alt colet, în interiorul căruia au fost găsite alte 5 kilograme de substanțe psihoactive care aveau ca destinatar același inculpat.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia și al polițiștilor de frontieră din cadrul ITPF Timișoara și Oradea.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER