Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Drumurile și șantierele administrate de DRDP Cluj, verificate de CNAIR!

Publicat acum

pe

....

Directorul General al CNAIR SA, Narcis Neaga, și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, alături de reprezentanți ai conducerii CNAIR si DRDP Cluj, au fost miercuri, 13 iunie, pe DN 17C și pe DN 17D pentru a vedea realitatea din teren și a găsi soluții acolo unde sunt probleme.

....

Principalele discuții dintre Directorul General al CNAIR și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud au vizat necesitatea realizării cât mai rapid a Centurii Bistrița pentru a fluidiza circulația din oraș.

Încercăm ca prim obiectiv începerea lucrărilor la Centura Bistriței, care este esențială. Este un proiect cuprins în Masterplan, am solicitat avizul de mediu, iar în câteva zile vom primi un răspuns. Am facut deja solicitarea pentru a obține fondurile necesare realizării acestui proiect. Este prins în perioada de finanțare 2021—2030, si facem eforturi să tragem proiectul în actualul exercițiu de finanțare, ca să începem lucrările de proiectare și execuție”, a declarat Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga.

Lucrările de reciclare (ransforsare a drumului) începute în anul 2015 pe DN 17D sunt în parte finalizate, estimându-se ca la sfârșitul anului viitor acestea să fie terminate aproximativ integral. În ceea ce privește DN 17C pe care este un trafic ridicat, s-au identificat zone în care este posibilă lărgirea drumului cu o bandă, pe sensurile de urcare.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER