Conectează-te cu noi

Social-Cultură

După doi ani de pauză, vom avea parte din nou de Zilele Dejului, Festivalul SAMVS și Toroc Fest. Vezi CÂND

Publicat acum

pe

Ca urmare a pandemiei, timp de doi ani, nu s-au mai organizat Zilele Dejului, Festivalul SAMVS sau Toroc Fest. Anul acesta, evenimentele vor avea loc, însă primele două nu vor mai fi în centrul orașului, în Piața Bobâlna.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a declarat azi, pentru Dej24.ro, că ”aceste manifestări (n.r. – Toroc Fest, Zilele Dejului) vor avea loc în municipiul nostru. Mă gândesc undeva la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie la Toroc Fest și sfârșitul lunii iulie pentru Zilele Dejului și Festivalul SAMVS. Vom face tot ce depinde de noi să reluăm aceste manifestări pentru că este nevoie de relaxare, de interacțiune, relaționare, destindere a cetățenilor din Dej”.

Având în vedere că în Piața Bobâlna se desfășoară lucrări (în cadrul proiectului cunoscut popular drept <<centru istoric>>), este de așteptat ca Zilele Dejului și Festivalul SAMVS să aibă loc în altă parte. Momentan nu se știe unde, după cum ne-a explicat edilul: ”luăm în calcul mai multe variante și orice sugestie din partea cetățenilor e bine-venită, să găsim cea mai bună soluție pentru a continua aceste manifestări”.

Conform unor surse, nici Pădurea Bungăr nu este o opțiune, căci și acolo se desfășoară lucrări în cadrul proiectului ”Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Dorin

    2022-03-29 la 5:29:13 PM

    de ce nu sunt gata lucrarile in padurea Bungar??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER