Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

După două zile, circulația feroviară între Dej și Jibou se redeschide

Publicat acum

pe

Tren deraiat Dej Jibou Letca sare Salina Ocna Dej (2)

Traficul feroviar între stațiile Dej și Jibou va fi redeschis circulației în cursul zilei de astăzi, potrivit unei informări ale CN CFR SA.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA (CN CFR SA) a programat astăzi, la ora 17:00, redeschiderea circulaţiei feroviare între staţiile Dej – Jibou, secţie care asigură legătura directă cu nordul ţării.

În acest moment, angajaţii companiei execută lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii de siguranţă. Măsurile operative întreprinse, în această perioadă de CFR SA, au avut drept scop reluarea traficului feroviar pe raza judeţului Sălaj, într-un timp cât mai scurt.

Vă ramintim, un tren de marfă, care se deplasa dinspre Dej înspre Valea lui Mihai, a deraiat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01:00, pe raza localității Letca, județul Sălaj. Este vorba despre trenul marfar nr. 42691 care transporta sare, de la Salina Ocna Dej.

După producerea incidentului, în zonă au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri care au demarat procedurile de cercetare la fața locului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale.

Mai multe detalii: 

DEZASTRU între Dej și Jibou. Un tren de marfă a deraiat – traficul feroviar, BLOCAT – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER