Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elev din Dej, premiat la biserica ”Adormirea Maicii Domnului” Dej II – FOTO

Publicat acum

pe

elev premiat biserica (4)

Astazi, la Biserica parohiala ”Adormirea Maicii Domnului Dej II din Dej, cand se sarbatoreste Pogorarea Sfantului Duh (Cincizecimea sau Rusaliile ) s-a marcat si Ziua Copilului, ocazie cu care a fost premiat un elev.

Cu aceasta ocazie a fost premiat elevul TODORUT DENIS, cls. a VI-a A la Scoala Gimnaziala Nr.1 Dej, care a obtinut premiul I la faza judeteana a olimpiadei de religie si nota de 9,00 la faza interjudeteana de la Satu Mare, fiind reprezentantul judetului Cluj la aceasta clasa, coordonat de prof. Cristina Sipos. Acest rezultat a fost posibil deoarece Scoala Gimnaziala Nr. 1 Dej este in parteneriat cu Biserica parohiala ”Adormirea Maicii Domnului” Dej II.

A urmat apoi premierea copiilor care frecventeaza biserica. Acestia au primit cate o diploma si dulciuri. Surpriza pentru ei a fost si amenajarea unui mic «Parc de joaca» in curtea din spatele bisericii . Toate acestea au avut loc la sfarsitul Sf. Liturgii, inainte de sfintirea apei.

Biserica a fost plina de credinciosi, intre acestia aflandu-se si primarul Morar Costan si viceprimarul Aurelian Muresan.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER