Conectează-te cu noi

Sport

Elevă din Dej, calificată la faza națională la tenis de masă în cadrul ONSȘ – FOTO

Publicat acum

pe

O elevă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej a reușit să se califice la faza națională de tenis de masă, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ).

Joi, 30 martie, la Palatul Copiilor din Cluj-Napoca a avut loc faza judeţeană la tenis de masă fete licee în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie la care au participat cele mai bune opt jucătoare de tenis de masă din judeţul Cluj.

Competiţia a fost caştigată de Doboș Daria-Maria, elevă la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” din Dej, care a reușit să obțină şapte victorii din tot atâtea posibile. Câştigând această competiţie, eleva s-a calificat la faza naţională, care va avea loc în perioada 28-30 aprilie, la Constanţa.

Dacă la început am plecat cu o anumită reţinere legată de lipsa experienţei competiţionale a Dariei, pe parcursul jocurilor acest lucru nu s-a resimţit, câştigând competiţia fără a pierde nici un set. O felicit pentru frumoasa performanţă realizată, iar pentru faza naţională ne propunem o clasare cât mai bună”, a declarat prof. Daniel Francisc Gall.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER