Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a pierdut, 1-3, cu Caransebeș. Sportivii din Dej au REVENIT INCREDIBIL pe tabelă – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a fost învinsă astăzi cu scorul de 3-1, pe teren propriu, de CS Volei Caransebeș. Ultimul set a fost cel mai spectaculos, marcând o revenire incredibilă a gazdelor.

Meciul dintre Unirea Dej și CS Volei Caransebeș, disputat în această după-amiază de la ora 17, a contat pentru a V-a etapă din cadrul turneului pentru locurile 7-12. Înaintea acestei confruntări, elevii antrenați de Stewart Bernard au ocupat cea de-a patra poziție în clasamentul locurilor 7-12, cu 22 de puncte acumulate, în timp ce Volei Caransebeș se situa pe poziția a doua, cu 30 de puncte.

Oaspeții au început mai bine întâlnirea din Sala Sporturilor Dej și au apăsat încă din debut pedala de accelerație, câștigând primul set la o diferență de cinci puncte (25-20). Dejenii s-au regrupat la pauza dintre runde, iar antrenorul Stewart Bernard a oferit indicații prețioase care au dus la echilibrarea jocului. Din păcate pentru gazde, deși au condus cu 25-24 și 26-25, la final a fost 28-26 pentru Caransebeș.

Jocul bun făcut în actul secund a fost continuat de dejeni și în setul trei, în timp ce sportivii din Caransebeș nu au mai putut ține același ritm. În cele din urmă, după 25-17 pentru Unirea Dej, meciul a devenit deschis oricărui rezultat. Setul patru a fost de-a dreptul spectaculos. Oaspeții au condus cu 23-12 și mai aveau nevoie de doar două puncte pentru a pune mâna pe victorie, însă voleibaliștii din Dej au turat motoarele și au reușit punct după punct.

La 22-23, spectatorilor din Sala Sporturilor nu le venea să creadă ce se întâmplă, după ce dejenii au reușit să revină incredibil pe tabelă. Visul frumos avea să se termine însă în doar câteva minute. În ciuda revenirii extraordinare a uniriștilor, sportivii din Caransebeș au fost mai lucizi pe final, s-au impus cu 26-24 și au câștigat meciul cu 3-1.

Vă reamintim, etapa trecută, CS Unirea Dej a pierdut cu scorul de 3-1 întâlnirea, din deplasare, cu formația Știința Explorări Baia Mare. Detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER