Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Elevi informați de polițiștii clujeni despre riscurile din mediul online – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, 10 august, în intervalul orar 18.00 – 20.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii – Postul de Poliție Comunală Frata au derulat activități de educație rutieră și de prevenire a victimizării minorilor în cadrul Parohiei Ortodoxe Berchieșu, din comuna Frata, unde au participat un număr de aproximativ 30 de elevi.

Polițiștii le-au prezentat principalele reguli de circulație, punând accent pe importanța abordării unui comportament corect în calitate de pietoni, pentru a putea preveni orice eveniment nedorit.

Totodată, au discutat despre efectele abandonului școlar și despre fenomenul delicvenței juvenile și măsurile care trebuie luate pentru a preveni astfel de situații.

Având în vedere că mediul online este tot mai frecvent utilizat de către copii, s-a pus accent și pe această temă, fiind informați despre principalele riscuri și vulnerabilități pe care le-ar putea întâmpina în spațiul virtual, precum și despre măsurile pe care ar trebui să le adopte, astfel încât să evite situațiile periculoase.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER