Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevii de la Școala Gimnazială Specială Dej vor beneficia de terapii moderne pe bani europeni

Publicat acum

pe

Scoala-speciala-Dej

Elevii Școlii Gimnaziale Speciale Dej vor beneficia, în cel mai scurt timp, de o cameră de stimulare multisenzorială, de mai multe terapii inovatoare, de diferite activității extracuriculare, excursii și diferite cursuri de igienă personală, totul pe bani europeni.

Consiliul Judeţean Cluj a semnat contractul de finanţare pentru acest proiect care cuprinde mai multe instituții de învățământ din județ, între care și Școala Gimnazială Specială Dej.

Proiectul prevede amenajarea unui număr de 8 camere de stimulare multisenzorială (SNOEZELEN) la 8 instituții (școli speciale) din subordinea Consiliului Județean Cluj, organizarea de diferite activități extracuriculare și de petrecere a timpului liber (excursii diferențiate pe grad de handicap și de vârstă), precum și organizarea de diferite acțiuni complementare menite să îmbunătățească șansele de integrare socială.

Grupul țintă al acestui proiect este format din 944 de copii cu dizabilități, din care 170 de persoane de etnie rromă.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 1.608.170 lei, corespunzător unei rate de finanțare de 100%, durata de implementare fiind de 15 luni, până pe data de 30 aprilie 2016. Beneficiarul acestui proiect este Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Fundaţia Estuar.


foto: gazetadecluj.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER