Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Elevii Scolii Gimnaziale Speciale Dej, mai multe premii la un concurs județean de limba și literatura română – FOTO

Publicat acum

pe

Scoala Speciala

Mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale Dej au obținut premii la Concursul Judeţean pentru elevi cu CES, „Poveştile prind viaţa”.

Vineri, 22 mai, s-a desfăşurat în cadrul Liceului Tehnologic SAMUS din Cluj-Napoca cea de-a II-a ediţie a Concursului Judeţean pentru elevi cu CES, „Poveştile prind viaţa”.

În cadrul acestui eveniment au participat opt elevi de la Şcoala Gimnazială Specială Dej, coordonaţi de prof. psihopedagog Monica Vedean, Gabriela Alexandru, Ramona Vedean şi Roman Aurelia.

Elevii şcolii s-au întors cu două premii I la Secţiunea „Creaţie Literară”, obţinute de elevii Marchiş Narcis Dan din clasa a V-a şi Molnar Abraham din clasa a VI-a, un premiu al II-lea obţinut de elevul Gherghiţ Dan din clasa a V-a, un premiu al III-lea obţinut de elevul Almăşan Neluţu din clasa a VII-a şi patru menţiuni obţinute de elevii Roşca Denis, clasa a VI-a, Leczfalvi Florin, clasa a VII-a, Farcaş Luca, clasa a VIII-a şi Kanis Nicoleta, clasa a VIII-a.

Îi felicit pe elevi pentru rezultatele valoroase obţinute şi în acelaşi timp şi pe colegele mele, doamnele profesor psihopedagog pentru pregătirea elevilor şi participarea la concursul judeţean. În acelaşi timp felicit şi organizatorii, Liceul tehnologic SAMUS Cluj-Napoca şi ISJ Cluj pentru că oferă posibilitatea şi elevilor cu CES să se afirme în cadrul acestor compeţitii organizate specific pentru copiii din învăţământul special, favorizând astfel oportunităţi de socializare şi integrare”, a declarat prof. Laura Boian, director al Școlii Gimnaziale Speciale Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER