Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Produs de Cluj” ajunge în acest week-end la Dej

Publicat acum

pe

produs de cluj 2015

În perioada 29-31 mai 2013, în zona centrală a municipiului Dej are loc o nouă ediţie a Târgului Produs de Cluj. Organizat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj, evenimentul reunește zeci de expozanți.

Dejenii care vor participa la târg pe parcursul celor 3 zile, de la cele 70 de standuri care vor fi amplasate în Piața Bobâlna, în centrul orașului, vor putea admira și achiziționa produse de artizanat, bijuterii hand-made, legume și fructe, ciocolată de casă, cosmetice bio, costume populare, sculpturi în lemn, sucuri naturale, miere de albină, uleiuri presate la rece, turtă dulce, gemuri și siropuri naturale, dar și carne și preparate din carne făcute după rețete tradiționale, precum și lactate de la stânele Clujului.

Pe durata târgului Produs de Cluj, care ajunge pentru a patra oară la Dej, vizitatorii vor avea posibilitatea nu doar să cumpere produse de calitate, ci și să urmărească spectacole de folclor de pe Valea Someșului. În cadrul târgului, pe scenă vor evolua numeroase ansambluri artistice, dar şi interpreţi de muzică populară renumiţi, în frunte cu Cristian Pomohaci și Traian și Valeria Ilea. Nu vor lipsi nici interpreții de muzică populară din zona Dejului, în fața spectatorilor urmând să evolueze Cristina Beldean Moșuțan, Ioan Dordoi sau Felix Gălan.

Pentru copilași, organizatorii au pregătit spectacole de teatru de păpuşi și ateliere de sculptură în fruncte și legume, special gândite pentru amuzamentul celor mici. Parcul de distracţii va oferi și el adrenalină şi bună dispoziţie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER