Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua “ENO Tree Planting”, sărbătorită la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” Dej – FOTO

Publicat acum

pe

tree planting LAPI (3)

Mai mulți elevi de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej au participat la o acțiune de plantare arbuști în curtea din spatele instituției de învățământ.

“ENO environment online” este o școală globală virtuală, o rețea pentru dezvoltare sunstenabilă, care invită şcolile din lume la plantarea de copaci în comunităţile lor în 21 septembrie, de Ziua Internaţională a Pacii și în 22 mai, cu ocazia Zilei Internaţionale a Biodiversităţii.

17 milioane de copaci au fost plantaţi de la lansarea proiectului, în anul 2000, urmărindu-se plantarea a 100 de milioane până în anul 2017. ENO Tree Planting Day este o parte vizibilă a ENO Treelympics 2015, concurs şi eveniment din cadrul reţelei ENO.

Participarea în proiectul ENO Tree Planting Day este deja o tradiţie a Liceului “Alexandru Papiu Ilarian”, iar de anul trecut avem Parcul ENO în curtea din spate a școlii, unde elevii claselor a IX-a B şi a X-a B, coordonaţi de profesorii Cornelia Platon şi Alexandru Kiss au plantat vineri, 22 mai 6 arbuşti Tuya – Thuja occidentalis.

 

 

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER