Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

”English Adventurers”, concurs adresat celor mai buni elevi la limba engleză

Publicat acum

pe

concurs engleza

Școala Gimnazială Nr. 1 Dej organizează un concurs local de limba engleză pentru elevii claselor V-VIII.

....

Cea de-a IV-a ediție a concursului ”English Adventurers”, care va avea loc Școala Gimnazială Nr. 1 Dej, marți, 26 mai, de la ora 13, reunește peste 70 de elevi de la școala gazdă, dar și de la Colegiul Naţional ”Andrei Mureşanu”, Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, precum și de la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”.

Acest concurs este extrem de important pentru iubitorii de limba engleză pentru că la clasele V-VIII nu există olimpiadă şcolară la această materie. Astfel, concursul ”English Adventurers” este una dintre puținele oportunități pentru pasionații de limba engleză să se întâlnească și să dovedească ceea ce au învățat.

Concursul, care este coordonat de prof. lb. engleză Alina Mureșan și colaborator prof. Georgeta Săplăcan, constă într-o probă scrisă (max. 120 minute), fiecare subiect având trei părţi: Reading Comprehension, Use of English și Creative Writing.

Pentru fiecare nivel se acordă trei premii (I, II, III) şi trei menţiuni, elevii fiind răsplătiţi cu diplome şi cărţi de colecţie în limba engleză a celor mai cunoscuţi clasici din literatura engleză.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER