Conectează-te cu noi

Eveniment

EMOŢIONANT: Pompierii din Dej au salvat un câine prins în gheaţa râului Someşul Mic, la Petrești – VIDEO

Publicat acum

pe

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit miercuri după-amiază, în jurul orei 15:10, la un câine căzut în râul Someșul Mic, în dreptul localității Petrești, comuna Mintiu Gherlii.

Aceștia au reușit să scoată câinele ce a rămas captiv în gheața ce s-a format pe apa râului Someșul Mic. Cel mai probabil, gheața a cedat în momentul în care animalul a încercat să traverseze râul, acesta fiind prins în golul creat.

Oamenii de la casele din apropiere au auzit schelălăielile câinelui și au încercat să ajungă la el folosind o barcă gonflabilă. Barca s-a spart la contactul cu gheața tăioasă și numai o minune a făcut ca persoana din barcă să poată ieși la mal.

Oamenii inimoși nu s-au descurajat și au solicitat ajutorul pompierilor dejeni.

Folosind barca de salvare, militarii au reușit să spargă cu lopețile gheața pe o distanță de circa 10 m și să ajungă în apropierea câinelui, care prezenta deja semne de epuizare.

Pompierii militari au reuşit să elibereze câinele dintre sloiuri, l-au adus la mal şi i-au făcut masaj pentru a-l încălzi. Din păcate, animalul a fugit la scurt timp după, fără a da șansa salvatorilor să îl ducă într-un loc protejat.

  • VIDEO – ISU Cluj

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER