Conectează-te cu noi

....

Eveniment

ESCROCI surprinși de CAMERELE DE SUPRAVEGHERE acționând într-un magazin din Mintiu Gherlii – VIDEO

Publicat acum

pe

escroci Mintiu Gherlii

Camerele de supraveghere au surprins cum trei rromi au ”reușit” să producă o pagubă destul de însemnată la un magazin din Mintiu Gherlii.

....

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, sâmbătă, la prânz. Trei rromi, o femeie, un bărbat și o tânără, au pătruns în magazinul din Mintiu Gherlii și au petrecut acolo aproximativ 20 de minute. Cei trei au făcut cumpărături în valoare de 140 de lei și i-au dat vânzătoarei o bancnotă de 500 de lei, pe care aceasta din urmă a pus-o pe masă, iar apoi le-a dat restul în sumă de 360 de lei.

Ulterior, ”clienții” au recurs la tot felul de tertipuri pentru a o face pe vânzătoare să plece de lângă bani. În acest timp, femeia din grupul celor trei ”clienți” a sustras hârtia de 500 de lei de pe masă, iar apoi cu toții au părăsit magazinul, au urcat într-o mașină și s-au făcut nevăzuți. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Vânzătoarea și-a dat seama că banii au fost furați și a anunțat imediat proprietarul. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspunde a autorilor.

Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la depistarea celor trei, sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER