Conectează-te cu noi

Eveniment

I-au trecut roțile unui TRACTOR peste picioare. VICTIMA, transportată la Spitalul Municipal Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

calcat de tractor (1)

Un bărbat a ajuns în această seară la Spitalul Municipal Dej după ce roțile unui tractor i-au trecut peste picioare.

Incidentul s-a petrecut în această seară, în jurul orei 20:30, pe un câmp din localitatea Chiuiești, în apropierea unei păduri. Se pare că bărbatul în vârstă de 60 de ani se afla la cosit pe respectivul câmp, când, într-un moment de neatenție, coborând din tractor pentru a regla cositoarea atașată utilajului agricol, a uitat să asigure tractorul cu frâna de siguranță, iar roțile acestuia au trecut peste picioarele lui. Mai mulți oameni din zonă au văzut toată întâmplarea și au sunat imediat după ajutoare.

În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic de la Dej. Din cauza terenului greu accesibil, echipajul medical a fost nevoit să urce pe jos până la locul incidentului, iar la coborâre victima a fost pusă pe o targă și, cu ajutorul sătenilor, transportată în ambulanță, iar apoi la Spitalul Municipal Dej.

Conform medicului Ramona Pintea din cadrul Ambulanței Dej, bărbatul a suferit un traumatism toraco-abdominal, dar și un traumatism forte membre inferioare. De la CPU Dej victima a fost trimisă mai departe la Cluj-Napoca pentru investigații suplimentare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER