Conectează-te cu noi

Recomandări

EXCLUSIV. Asistentă medicală la spitalul din Dej, CAMPIOANĂ EUROPEANĂ la fitness. ”Nu am visat să câștig!” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

O asistentă medicală de la Spitalul Municipal Dej, care a devenit, în urmă cu câteva zile, campioana europeană la fitness a acceptat să acorde un interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru Dej24.ro în cadrul căruia a vorbit despre cele mai importante succese din viața ei.

Este vorba despre Ioana Grădinariu, în vârstă de 39 de ani. Deși îi place foarte mult să aibă grijă de semeni, fiind asistentă medicală la Spitalul Municipal Dej, adevărata ei pasiune este alta: fitnessul. Ioana face sport de mai bine de 10 ani, însă doar de trei ani a decis să treacă la următorul nivel, cel de performanță.

”În urmă cu trei ani, am mers la ProNutrition, am văzut fetele de pe scenă, mi-a plăcut și am vrut și eu. Îmi amintesc cu drag de prima competiție, am obținut locul 2 la ProNutrition“, și-a a amintit Ioana, în cadrul interviului acordat pentru Dej24.ro. De atunci, sportiva în vârstă de 39 de ani, originară din Gherla, și-a trecut în palmares mai multe competiții desfășurate în țară, precum și titlurile de ”campioană balcanică” în 2021, respectiv ”campioană națională” în 2022.

Apogeul carierei – cel puțin până în prezent – l-a atins în urmă cu câteva zile, când a reprezentat România și a devenit campioană europeană Master Women’s Bikini.”Campionatul European a fost cea mai grea competiție, dar a adus și cea mai mare satisfacție. Nivelul a fost foarte ridicat, au fost foarte mulți participanți. Încă de acum trei ani, de când am început să particip la competiții, mi-am dorit să ajung pe scena Santa Susanna. Practic, m-am pregătit încă de atunci pentru acest moment, dar nu am visat așa departe, că am să câștig. Faptul că am reprezentat România a însemnat o responsabilitate foarte mare. N-am crezut că o să am așa emoții când s-a intonat imnul României”, ne-a povestit proaspăta campioană, care a împărțit podiumul cu reprezentante din Cipru și Spania. De altfel, echipa României a reușit, pentru a doua oară consecutiv, să obțină titlul de campioană europeană la Culturism și Fitness. Imediat după întrecerea din Spania, gherleanca și-a fixat următorul obiectiv: să fie într-o formă cât mai bună și să se impună și la Campionatul Mondial, din noiembrie!

Pentru Ioana, fitnessul înseamnă ”antrenamente, dietă, perseverență și multă muncă”. Încă de dimineață, ea își pregătește cu multă rigurozitate mesele pentru toată ziua. Apoi, vine la Sala Hyperion de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej și începe antrenamentele. Atât ale ei, cât și ale persoanelor care doresc să ducă un stil de viață sănătos. Ioana efectuează antrenamente 1-1, personalizate, în funcție de scop, experiență și stil de viață, punând foarte mare accent pe nutriție (slăbire, creștere în masa musculară, remodelare corporală, tonifiere).

Deși practică un sport individual, Ioana recunoaște că nu ar fi putut ajunge în acest punct al carierei fără ajutorul soțului ei, Ovidiu, care este de altfel și antrenorul ei. ”Este omul din spatele realizărilor mele, cel care este alături de mine mereu, mă încurajează și mă susține”, ne-a mărturisit sportiva despre bărbatul cu care își împarte viața de mai bine de 20 de ani.

”Să vină la sală, să facă totul din plăcere, căci atunci rezultatele vor veni!”, este sfatul campioanei europene pentru toate tinerele care doresc să urmeze acest sport.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER