Conectează-te cu noi

Sport

Dragoș Militaru: ”Nu am semnat cu altă echipă și nici nu am zis nu vreau să rămân la Unirea Dej”

Publicat acum

pe

La sfârșitul acestei luni, contractul dintre echipa de fotbal Unirea Dej și antrenorul Dragoș Militaru se încheie. Cele două părți negociază prelungirea angajamentului.

Cel mai tânăr antrenor din primele două ligi ale României, Dragoș Militaru a semnat cu Unirea în ianuarie 2020, la scurt timp după despărțirea dejenilor de regretatul Gică Barbu. Având în vedere rezultatele obținute (promovare în Liga 2, menținere fără probleme în al doilea eșalon fotbalistic, iar acum Play-off), contractul gorjeanului în vârstă de 33 ani a fost prelungit de mai multe ori. Ultima înțelegere expiră, însă, la finalul acestei luni și nu se știe încă dacă “cel mai bun antrenor din Liga 2” – așa cum a fost desemnat de AFAN – va continua, și în sezonul următor, pe banca alb-albaștrilor.

”Am avut niște discuții (n.r. – de prelungire a contractului) de-a lungul ultimelor trei, patru luni. Ceea ce eu am transmis încă de atunci nu s-a schimbat, adică ideea pe care am transmis-o e aceeași și acum. Ce mi-am dorit e doar pentru a îmbunătăți anumite lucruri, ca să putem să evoluăm în continuare (…) Dacă nu se îmbunătățesc aceste lucruri, este greu ca noi să ne putem face treaba așa cum ne dorim (…) Sunt aici de trei ani și jumătate, la Dej mă simt ca la a doua casă. În trei ani și jumătate am fost cred că de 10 ori acasă (n.r. – în Tg. Jiu) și am stat câte o zi, deci marea parte a timpului am petrecut-o aici. M-am simțit și mă simt foarte bine (…) Nu am zis că nu vreau să mai rămân! Dacă ziceam că nu vreau sau semnam cu altcineva până acum, era clară treaba! Nu am semnat nici cu altă echipă și nici nu am zis nu vreau (n.r. – să rămân la Dej)”, a declarat antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, în emisiunea ”Cu cărțile pe față” de la Radio Fir.

În altă ordine de idei, mâine, de la ora 17:30, Unirea va primi vizita Gloriei Buzău. Formația din Dej este la numai trei puncte distanță de locul 5 din Play-off, poziție care duce la barajul de promovare în SuperLiga României, astfel că jocul de mâine este extrem de important.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER