Conectează-te cu noi

Sport

Moș Nicolae a pus în ghetuțe un nou contract pentru antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a anunțat, azi, că a ajuns la un acord cu antrenorul Dragoș Militaru privind prelungirea contractului.

”Începem săptămâna cu o veste excelentă! Moș Nicolae a pus în ghetuțe un nou contract pentru antrenorul Dragoș Militaru. În această dimineață, la sediul clubului, președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș și antrenorul Dragoș Militaru au reînnoit contractul dintre cele două părți (care urma să expire la sfârșitul sezonului). Noua înțelegere este valabilă până în vara anului 2023”, a informat FC Unirea Dej.

“Dragoș Militaru este un antrenor profesionist, extrem de implicat în tot ceea ce face, cu dorință de a evolua. În aceste condiții, prelungirea contractului pentru încă un sezon a venit natural, fiind o condiție importantă în asigurarea stabilității proiectului fotbalistic de la Unirea Dej. Faptul că am reușit acest lucru înseamnă că ambele părți își doresc o derulare a activității având la bază aceleași principii și coordonate de performanță sportivă. Împreună cu toți cei implicați – domnul primar, Consiliul Local, sponsori, suporteri, băieții minunați din “Brigada Someșeană” – sper să ducem clubul Unirea Dej cât mai sus posibil”, a declarat președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș.

“Este de fapt o prelungire a proiectului prin care am încercat să ne dezvoltăm și îmi doresc să continuăm acest proces cât mai mult timp. Toți factorii din club și cei care susțin echipa sunt implicați și sper să fie la fel și în continuare, acesta fiind factor decizional pentru a prelungi înțelegerea. Eu îmi doresc să fim mai buni de la an la an și această mentalitate trebuie să o aibă și clubul. Știu că nu e ușor pentru că pașii au fost destul de rapizi, de la o echipă de Liga 3, din a doua parte a clasamentului, la o echipa de prima parte a clasamentului Ligii 2. Acest progres îmi doresc să îl continuăm”, a spus antrenorul Dragoș Militaru.

Vă reamintim, FC Unirea Dej va ierna la jumătatea clasamentului Ligii 2, o performanță pentru nou-promovată. Pentru elevii lui Dragoș Militaru urmează o bine-meritată vacanță, reunirea lotului urmând să aibă loc în jurul datei de 10 ianuarie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER