Conectează-te cu noi

Administraţie

EXCLUSIV. Cifre ULUITOARE pentru Spitalul Municipal Dej în anul 2015

Publicat acum

pe

Spitalul Municipal Dej

Peste 25.000 de pacienți au trecut pragul Spitalului Municipal Dej în anul care tocmai s-a încheiat, fiind examinați în Compartimentul de Primiri Urgențe.

Dej24.ro vă prezintă astăzi, în exclusivitate, cele mai importante cifre ale Spitalului Municipal Dej în anul 2015. Astfel, 11.457 de pacienți au fost internați în regim de spitalizare continuă la instituția dejeană de pe strada 1 Mai. În schimb, în regim de spitalizare de zi au fost doar 5.013 pacienți.

La nivelul Compartimentului de Primiri Urgențe (CPU) au fost examinați de medicii dejeni un număr de 26.493 pacienți, iar în ambulatoriul de specialitate au fost efectuate 18.065 de consultații.

La capitolul nașteri, 591 nou-născuți au venit pe lume la Spitalul Municipal Dej, înregistrându-se în anul 2015 o creștere cu 7% față de anul precedent. Nu la fel de fericite au fost cele 2.027 persoane care au avut nevoie de intervenții chirurgicale, acesta fiind numărul total înregistrat pe 2015 la nivelul Spitalului Municipal Dej.

Contactată pentru a afla cum apreciază conducerea spitalului anul care tocmai s-a încheiat, dr. Antonela Nicoară, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Dej, a declarat pentru Dej24.ro că ”anul 2015 a fost un an încărcat, în care am depășit contractul încheiat cu Casa Județeană de Asigurări și astfel am reușit, ca pe final de an, să obținem o suplimentare a bugetului, care ne va permite ca în anul 2016 să avem un buget de dezvoltare. Acesta ne va asigura dotarea cu aparatură modernă și performantă a mai multor secții și compartimente, astfel încât serviciile de sănătate oferite dejenilor să fie de cea mai buna calitate”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER