Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV – Cinci TRANSFERURI reușite de Unirea Dej, cinci plecări. ANTRENOR neașteptat pe bancă!

Publicat acum

pe

Cinci voleibaliști au semnat contracte cu Unirea Dej. Patru dintre ei au mai evoluat pentru dejeni și se vor întoarce la clubul de pe Valea Someșului. Un antrenor neașteptat va sta pe bancă.

Negocierile demarate de CS Unirea Dej cu Mihai Coasă, Silviu Suson și Andrei Grigorașanunțate de Dej24.ro încă din 9 iunie (vezi AICI) – s-au finalizat, cei trei semnând recent angajamente cu formația de pe Valea Someșului. Tot la Dej se vor întoarce și Igor Didorciuc, ultima dată la Știința Explorări Baia Mare și Dragoș Răileanu, ridicătorul formației VCM LPS Piatra Neamț.

După despărțirea de tehnicianul Stewart Bernard, noul antrenor al Unirii va fi Marius Dascălu, unul dintre cei mai vechi jucători ai formației. Libero-ul va fi ajutat de Tibi Szilagyi, cel care rămâne în continuare la echipă.

Lucian Tofan, Codrin MocanuPeter Nagy, Goran Isek și Darko Angelovksi au părăsit deja lotul, în timp ce situația lui Adrian Fuzeși este momentan incertă.

Ca urmare a plecărilor de mai sus și a celor cinci transferuri înregistrate, în sezonul următor vor evolua pentru Unirea: Coasă, Săvan, Suson, Mihalescu, Didorciuc, Cisniakov, Kantor, Catrinca, Grigoraș, Răileanu și Dascălu.

Conform președintelui Unirii, Simion Retegan, jucătorii vor începe pregătirea pe 7 august.

DESPRE CELE CINCI TRANSFERURI:

Mihai Coasă (trăgător principal) se întoarce la Unirea Dej după doi ani petrecuți la Baia Mare. În mai 2015, alături de Igor Didorciuc, Coasă pleca de la Unirea și semna un contract cu formația maramureșeană. Sportivul născut în localitatea bistrițeană Negrilești se întoarce acum la clubul dejean.

Al doilea voleibalist cu care s-a bătut palma este Silviu Suson, originar din Dej. Acesta a început voleiul la CSS LAPI Dej şi, totodată, la Centrul Naţional de Excelenţă de la Dej, iar apoi a făcut saltul către seniorat la CS Phoenix Şimleu Silvaniei, în Divizia B. În acelaşi eşalon a evoluat şi pentru CSM Suceava. Ulterior, ”secundul” a ajuns la Unirea Dej. În vara anului 2013, Suson semna și el cu Știința Explorări Baia Mare, pentru ca mai apoi, în iulie 2015, să ajungă la Arcada Galați. Ultima dată a evoluat pentru SCMU Craiova.

Igor Didorciuc se întoarce și el la Unirea. Voleibalistul din Republica Moldova a mai evoluat pentru CSM București și Știința Explorări Baia Mare. Trăgătorul are 1,94 m înălțime.

Ridicătorul Dragoș Răileanu, ultima dată la VCM LPS Piatra Neamț, a mai îmbrăcat tricoul echipei Știința Explorări Baia Mare (cel mai bun jucător al echipei în anul 2013). Sportivul de 1,92 m s-a format la CSS LAPI Dej și ulterior a jucat și pentru Unirea, astfel că și în cazul lui se înregistrează o revenire.

Cel de-al cincelea voleibalist care și-a pus semnătura pe contract este tânărul Andrei Grigoraș. În vârstă de 23 de ani, noul ”fals” al Unirii a mai evoluat pentru Steaua București și Tricolorul Ploiești, fiind și el originar din Dej. Spre deosebire de ceilalți patru de mai sus, Grigoraș nu a mai jucat pentru Unirea.

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER