Conectează-te cu noi

Sport

Ștefania Cătinean de la LAPI Dej, aleasă în ECHIPA IDEALĂ a unui turneu internațional

Publicat acum

pe

Ștefania Cătinean de la LAPI Dej, componentă a lotului național de baschet U16, a fost votată în echipa ideală a unui turneu internațional desfășurat în Polonia.

Ștefania Cătinean confirmă din nou forma bună în care se află, fiind remarcată la turneul internațional desfășurat în Polonia și votată în echipa ideală a competiției, alături de sportive din Cehia și Turcia. Cele mai bune jucătoare ale turneului Małgorzaty Dydek din Polonia au fost Ștefania Cătinean (LAPI Dej, Romania), Andrea Ondroušková (CZ), Zuzanna Kulińska, Gökșen Fitik (TUR) și Zeynep Sevval Gul (TUR).

De asemenea, un premiu special a primit din mâinile lui Richard Zahn, primul antrenor al jucatoarei Małgorzaty Dydek, sportiva Claudia Sandu (România). Veronica Hipp a fost desemnată cea mai bună marcatoare a turneului (MPV), în timp ce premiul pentru cea mai bună apărătoare i-a fost acordat sportivei Martyna Kowalska.

În primul meci al turneului din Polonia, naționala României U16 a fost învinsă de Polonia (scor 47-83), pentru ca mai apoi să cedeze și în fața Turciei (63-90). Pentru tricolore urmează meciul cu Cehia.

După revenirea în țară, fetele se vor antrena în București, iar în perioada 25 -31 iulie se vor deplasa în Slovacia, unde își vor verifica jocul în cadrul unui nou turneu amical. Campionatul European de Baschet Feminin U16 va avea loc în perioada 1-15 august 2017, în Franța. România este repartizată în grupa ”A” valorică, alături de Italia, Slovenia și Ungaria.

Dej24.ro a scris în 12 iunie despre cele patru sportive de la LAPI Dej convocate la lotul național. Detalii despre subiect AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER