Conectează-te cu noi

Sport

Fost atacant al Unirii Dej, SUSPENDAT de Comisia de Disciplină a FRF. Trântea meciuri?

Publicat acum

pe

Un fost jucător al Unirii Dej a fost suspendat 10 de luni de către Comisia de Disciplină a FRF. Sportivul este acuzat că a încercat să trântească un meci.

Fostul dinamovist Alex Bălțoi (care a evoluat și pentru FC Unirea Dej începând cu vara lui 2015) a primit o suspendare de 10 luni și a fost amendat cu 100.000 de lei, pentru tentativă de trucare de meciuri. Deși juca pentru o echipă din Liga a III-a, Bălțoi a contactat persoane din conducerea clubului Dacia Brăila, din Liga a II-a, propunându-le, prin SMS, 20.000 de lei pentru a pierde meciul cu Clinceni, din 14 aprilie 2017, cu două zile înainte Paște. Alin Pânzaru, antrenorul de la Brăila, a refuzat ferm.

Contactat de GSP (ziarul care a relatat astăzi despre acest subiect), Bălțoi a susținut că totul a fost o glumă.  ”Asta e o tâmpenie, o aberație. Am făcut o glumă de 1 aprilie cu Alin Pânzaru (n.r antrenorul de la Dacia Brăila). I-am zis să facem și noi o chestie. Era o glumă, dar el a luat-o în serios și s-a dus cu SMS-ul la Federație. Sunt nevinovat. Oricum m-am lăsat de fotbal. Fac niște cursuri de kinetoterapie”, a spus experimentatul atacant pentru sursa amintită.

De-a lungul carierei, Alex Bălțoi (35 de ani) a jucat la Dinamo, Farul, Oțelul, FC Argeș, UTA, FC Brașov, Unirea Alba Iulia, Ceahlăul, Chiajna, CF Brăila, Clinceni, Academia Argeș și Unirea Dej. Cu ultima dintre echipele de mai sus, Bălțoi semna un angajament în august 2015. Dej24.ro a scris despre transfer AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER