Conectează-te cu noi

Eveniment

EXCLUSIV. Dej | Candidat la alegerile locale de mâine, confirmat cu noul coronavirus

Publicat acum

pe

Cu 36 de ore înainte de alegerile locale, Dej24.ro a aflat că un candidat la Consiliul Local Dej a fost confirmat cu noul coronavirus.

Este vorba despre Marius Butuza, cel care deschide lista Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Consiliul Local Dej. Acesta a început să se simtă rău marți, atunci când a avut temperatură peste limita normală și dureri musculare. A început imediat tratamentul indicat de medicul de familie, însă starea lui nu s-a îmbunătățit. Drept urmare, joi a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Dej, unde a fost internat într-o rezervă specială.

Tot joi i s-au recoltat probe, iar aseară a primit vestea: este infectat cu noul coronavirus. Astăzi, Marius Butuza a fost dus cu ambulanța la un spital din Cluj-Napoca.

”Raportat la zilele trecute, când febra nu a scăzut nicicum, astăzi mă simt mai bine, am început să mănânc. Pe parcursul campaniei electorale m-am protejat, am fost întotdeauna cu mască pe față, am evitat contactele directe. Nu știu de unde am luat virusul, se pare că nicio metodă nu este infailibilă când vine vorba de viruși”, a declarat pentru Dej24.ro Marius Butuza.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER