Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU în Curtuiușu Dejului. Un adăpost s-a făcut scrum, mai multe animale au murit – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un adăpost de animale din localitatea Curtuiușu Dejului.

Alerta a fost dată în jurul lui 17:10, iar pompierii au găsit adăpostul cuprins în întregime de flăcări. În interiorul acestuia au fost surprinși 11 și viței și cinci porci care nu au mai putut fi salvați.

Bărbatul care îngrijea animalele a reușit să salveze un cal și trei viței, însă a suferit arsuri superficiale și câteva contuzii. Un echipaj SMURD a fost dislocat la locul evenimentului pentru a acorda primul ajutor bărbatului și pentru a-l transporta la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Intervenția pompierilor a fost sprijinită cu un buldoexcavator și un alt utilaj din gospodăria respectivă. Operațiunile de stingere a incendiului și de înlăturare a efectelor negative au durat aproximativ cinci ore, iar intervenția rapidă a reușit să oprească extinderea incendiului la casa din apropiere și la 1.000 de tone de fân.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER