Conectează-te cu noi

....

Politic

EXCLUSIV – PATRU CONSILIERI LOCALI din Dej, ÎNLĂTURAȚI de PSD! Nu se vor mai regăsi pe lista pentru CL!

Publicat acum

pe

....

Consiliul Local Dej sedinta buget 2016 (4)

Patru actuali consilieri locali ai PSD nu se vor mai regăsi pe lista social-democraților pentru Consiliul Local Dej, la alegerile locale din 5 iunie.

....

Fostul consilier local Nelu Anca a mărturisit astăzi, în cadrul unui interviu acordat pentru Dej24.ro, că pe ”lista care a fost întocmită pentru PSD au intrat oameni care n-au activitate nici măcar o zi în PSD. Totodată, au fost eliminați oameni care se identifică în întreaga lor activitate și viață cu partidul și nu pot să agreez o asemenea atitudine”, ne-a declarat Nelu Anca, cel care a lăsat să se înțeleagă că lista PSD pentru Consiliul Local Dej cuprinde mai multe nume noi.

Reporterii Dej24.ro au încercat să afle la cine s-a referit mai exact Nelu Anca când a afirmat că ”au fost eliminați oameni […]”, iar răspunsurile au venit imediat. Patru aleși locali, care acum reprezintă PSD în Consiliul Local Dej, au fost trași pe linie moartă și nu se vor mai regăsi pe lista partidului la alegerile din 5 iunie. Desigur, fără a-l pune la socoteală pe Nelu Anca, proaspăt ”demisionar” din PSD. Oricum, numele acestuia nu urma să se afle nici el pe respectiva listă.

Primul dintre ”executați” este Axinte Bob, directorul Colegiului Național ”Andrei Mureșanu”, consilier local cu multă experiență, aflat la al cincilea mandat (două ca independent, trei din partea PSD). ”Nu mă mai regăsesc pe lista PSD. Probabil că oamenii care au prea multă experiență și mai au și idei administrative deranjează. Prin tot ceea ce eu am făcut la școală – respectiv peste 1700 de premii la olimpiade, o clădire nouă, rezultate de excepție la Evaluările Naționale și Bacalaureat, ”Andrei Mureșanu” fiind printre primele din județ –  probabil că nu este suficient. Mai trebuia să fac și altceva… Probabil că tinerii de pe lista PSD vor face mult mai mult decât noi, ce mai vechi din partid. Mai mulți cetățeni care au aflat de situația mea m-au contactat fie direct, fie telefonic, și mi-au sugerat să candidez ca independent. Încă nu am luat o decizie. Am mai primit o ofertă de a candida ca primar din partea a două partide, însă am refuzat pentru că mie nu îmi place traseismul”, a declarat pentru Dej24.ro Axinte Bob, actualul președinte al comisiei ”Învățământ-Cultură” din cadrul CL Dej.

Un alt consilier local PSD care ne-a confirmat că nu se va mai regăsi pe noua listă este Călin Rusu. Acesta a anunțat deja partidul că nu mai dorește să fie ales local, iar PSD pare că a luat (tacit) act de decizia sa. Oricum, din informațiile noastre, nici Rusu nu mai urma să se regăsească în noua formulă gândită de Itu& Co., indiferent dacă își dorea sau nu să rămână consilier.

Și Gavril Zanc și Florin Federiga au fost înlăturați de pe lista social-democraților pentru Consiliul Local. Cei doi nu au putut fi contactați pentru a comenta situația.

Astfel, din șase consilieri locali PSD (cei patru de mai sus, alături de ”demisionarul” Nelu Anca), doar unul singur se va mai afla pe lista partidului condus la nivel național de Liviu Dragnea. Este vorba despre Dora Muncelean, președintele Femeilor Social-Democrate Dej.

Din informațiile noastre, nume precum Andrei Bradea (președinte TSD), Adrian Malyarcsuc (secretar PSD), Ionuț Kantor (președinte executiv TSD), Laura Boian (director Școala Gimnazială Specială), Claudia Rus (profesor Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”) sau Gheorghe Giurgiu (director adjunct Școala Gimnazială ”Avram Iancu”) se vor afla pe noua listă propusă de social-democrați pentru Consiliul Local Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER