Conectează-te cu noi

....

Politic

Primarul municipiului Dej, Morar Costan susţine promovarea tinerilor şi oamenilor noi în Consiliul Local

Publicat acum

pe

....

Morar Costan primar Dej

Primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan susține prin intermediul unui comunicat de presă că susține promovarea tinerilor și oamenilor noi în Consiliul Local.

....

Morar Costan confirmă astfel ceea ce Dej24.ro anunța ieri în exclusivitate: patru aleși locali (Florin Federiga, Axinte Bob, Gavril Zanc și Călin Rusu), care acum reprezintă PSD în Consiliul Local Dej, au fost trași pe linie moartă și nu se vor mai regăsi pe lista partidului la alegerile din 5 iunie. În schimb, nume precum Andrei Bradea (președinte TSD), Adrian Malyarcsuc (secretar PSD), Ionuț Kantor (președinte executiv TSD) sau Laura Boian (director Școala Gimnazială Specială) ar urma să se afle pe noua listă propusă de social-democrați pentru Consiliul Local Dej.

În calitate de primar, ca reprezentant al executivului şi ales direct de cetăţeni, am lucrat cu mai multe consilii locale şi afirm cu tărie că în această structură e necesar să fie oameni de valoare, realizaţi profesional şi dedicaţi comunităţii, însă nu neapărat persoane care au mai ocupat funcţii politice sau administrative.

Ca şi candidat PSD la Primăria Dej, am propus o altă optică în alcătuirea listei de consilieri. Am propus nume care nu au mai fost în funcţii politice, oameni harnici, profesionişti şi respectaţi.

În primele 12 locuri se regăseşte un singur consilier din foştii consilieri PSD, restul sunt oameni care nu au mai fost consilieri locali, dar care, în această echipă, din care cu bucurie fac parte, îşi vor pune toată priceperea în slujba comunităţii.

În noua structură sunt foarte bine reprezentate femeile şi tinerii. Avem femei candidate pe locuri eligibile, avem tineri de perspectivă, chiar aduşi din rândul celor care nu au mai făcut politică. Entuziasmul tinereţii, dorinţa de afirmare a unora dintre candidaţi, se alătură experienţei şi chibzuinţei celorlalţi.

Susţin această echipă şi mă angajez să o coordonez şi să o ajut să reuşească, punând-i la dispoziţie experienţa mea administrativă şi buna mea credinţă. Interesul nostru este de a servi cât mai bine cetăţeanul, binele public. Le mulţumesc vechilor consilieri pentru activitatea lor, dar cred că partidele trebuie să se deschidă spre oameni, spre competiţie.

Îmi doresc ca împreună cu această nouă echipă, pe care o voi prezenta în perioada următoare, să câştigăm încrederea cât mai multor dejeni, pentru ca tot împreună să continuăm drumul modernizării municipiului nostru”, a transmis proimarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER