Conectează-te cu noi

Politic

Itu și Morar confirmă numele dezvăluite în EXCLUSIVITATE de Dej24.ro

Publicat acum

pe

lista consilieri PSD

Deputatul Cornel Itu, președintele PSD Dej, și primarul Morar Costan au confirmat astăzi o parte dintre numele propuse de social-democrați pentru Consiliul Local.

Dej24.ro anunța în exclusivitate, în urmă cu două zile, că patru aleși locali, care acum reprezintă PSD în Consiliul Local Dej, au fost trași pe linie moartă și nu se vor mai regăsi pe lista partidului la alegerile din 5 iunie. Este vorba despre Axinte Bob, Florin Federiga, Călin Rusu și Gavril Zanc.

Tot atunci, publicația noastră dezvăluia că nume precum Andrei Bradea (președinte TSD), Adrian Malyarcsuc (secretar PSD), Ionuț Kantor (președinte executiv TSD), Laura Boian (director Școala Gimnazială Specială), Claudia Rus (profesor Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”) sau Gheorghe Giurgiu (director adjunct Școala Gimnazială ”Avram Iancu”) se vor afla pe noua listă propusă de social-democrați pentru Consiliul Local Dej.

Astăzi, în cadrul emisiunii ”Cu cărțile pe față” de pe Radio Fir (moderator Ioana Jeler), deputatul Cornel Itu a confirmat în direct, punctual, fiecare dintre numele de mai sus. Președintele PSD Dej a anunțat că toate aceste persoane se află pe lista PSD, însă nu a precizat (încă) ordinea lor exactă.

Chiar și așa, Itu a confirmat că Bradea, Boian și Nicolae Lazăr (ultimul de la UNPR, partid cu care PSD a încheiat o alianță la nivel local) se află pe locuri eligibile, alături de Teodora Muncelean, ”ultimul mohican” PSD din actualul Consiliu Local. Evident, lângă aceștia se alătură primarul Morar Costan, cel mai probabil ocupantul primei poziții pe listă.

De asemenea, tot azi au fost dezvăluite trei nume noi care se află pe lista PSD: Ioan Cupșa, Lucian Husa și Jorgeta Mihăeștean, toate confirmate – în aceeași emisiune – de primarul Morar Costan. Lucian Husa ar urma chiar să ocupe un loc eligibil pe lista PSD.

EXCLUSIV – PATRU CONSILIERI LOCALI din Dej, ÎNLĂTURAȚI de PSD! Nu se vor mai regăsi pe lista pentru CL!

Primarul municipiului Dej, Morar Costan susţine promovarea tinerilor şi oamenilor noi în Consiliul Local

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER