Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV – Victor Lazăr nu mai este antrenorul Unirii Dej. Se negociază cu un tehnician străin

Publicat acum

pe

Victor Lazăr nu mai este antrenorul echipei de volei Unirea Dej, anunțul fiind făcut astăzi. Conducerea formației negociază cu un tehnician străin.

Sâmbătă, la meciul dintre Unirea Dej și SCMU Craiova, câștigat de olteni cu 3-1, Victor Lazăr nu s-a aflat pe banca gazdelor (pe margine stând Marius Dascălu – căpitanul echipei și secundul Tibi Szilagyi), iar spectatorii au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu antrenorul Unirii. Răspunsul a venit câteva zile mai târziu prin vocea președintelui Unirii, Simion Retegan. Acesta a confirmat pentru Dej24.ro că Lazăr nu mai este antrenorul Unirii, tehnicianul exprimându-și opțiunea de a nu mai continua pe banca formației de pe Valea Someșului.

„Vrem să îi mulțumim pentru colaborare. A fost una lungă și frumoasă. Ușa va fi mereu deschisă și îl așteptăm să se întoarcă oricând alături de noi”, ne-a declarat Simion Retegan, președintele Unirii. De cealaltă parte, Victor Lazăr a confirmat și el despărțirea de echipă, însă nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Din informațiile noastre, conducerea echipei negociază chiar în aceste momente cu un antrenor olandez extrem de bine cotat, cu multă experiență. Dacă cele două părți vor ajunge la un acord, noul antrenor va fi prezentat în câteva zile.

Vă reamintim, la sfârșitul lui iulie 2016, Victor Lazăr prelua banca tehnică a echipei de volei Unirea Dej. Acesta revenea atunci ca antrenor și îl înlocuia pe Ovidiu Macarie. Detalii AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER