Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV – Unirea Dej are un nou ANTRENOR. Tehnicianul a condus mai multe ECHIPE NAȚIONALE

Publicat acum

pe

....

Echipa de volei Unirea Dej i-a găsit înlocuitor lui Victor Lazăr, un tehnician cu extrem de multă experiență urmând să ocupe banca tehnică până la sfârșitul campionatului.

....

Unirea Dej nu a rămas prea mult timp fără antrenor – după plecarea lui Victor Lazăr, subiect despre care am scris în exclusivitate AICI -, Stewart Bernard, în vârstă de 52 de ani, fiind în cele din urmă ales să ocupe această funcție până la sfârșitul campionatului.

Așa cum Dej24.ro anunța încă de ieri, un antrenor străin a fost ”ochit” de conducerea Unirii, un tehnician cu extrem de multă experiență. Începând cu anul 1998, Stewart Bernard a antrenat – fie ca principal, fie ca secund – naționalele Germaniei (inclusiv la tineret), Tunisiei sau Cehiei, participând cu unele dintre acestea la Jocurile Olimpice, Campionate Europene sau Campionate Mondiale.

Înainte de a conduce de pe bancă aceste naționale, Stewart Bernard a antrenat în perioada 1986-1997 mai multe echipe/loturi de juniori și tineret din țara sa natală, dar și formații din prima ligă olandeză.

Stewart Bernard a semnat ieri, 14 martie, un angajament cu echipa de volei Unirea Dej, contractul acestuia fiind valabil până la sfârșitul campionatului Diviziei A1.

Noul antrenor al Unirii se va afla pe banca echipei sale la meciul de sâmbătă, 18 martie, cu Știința Bacău. Partida este programată cu începere de la ora 17.

foto: cev.lu

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER