Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Expoziție cu lucrări Lego (R) la Muzeul Municipal Dej

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează în colaborare cu Asociația Brickenburg expoziția intitulată ”O explorare inedită a Cosmosului”, adresându-se atât copiilor cât și adulților, aducând în atenție lor dorința de descoperire a misterelor spațiului prin prisma jocului. Vor fi expuse modele LEGO(R) cu tematică spațială, reflectând această preocupare pe o perioadă de mai mult de 40 de ani,  precum și lucrari Toy Photo și de grafică filatelică, realizate de artiști din mai multe țări.

 Expoziția va fi deschisă luni, 25 mai, ora 10:00, la sediul muzeului fiind dedicată Zilei Copilului sărbătorită în fiecare an pe 1 iunie. Evenimentul expozițional Lego(R) este  la a doua ediție, organizat la muzeul dejean de către cei de la Brickenburg. Prima expoziție fiind deschisă anul trecut în luna mai, intitulată ,,Ethnologia Galactică-2019” înscrisă în seria expozițiilor internaționale din Uniunea Europeană dedicate pasionaților de LEGO.

Asociaţia Brickenburg, reprezentată în România la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizaţii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin expozițiile sale de înaltă ținută, prezentate în ţară şi în străinătate.

Expoziția reprezintă o invitație la creativitate pentru copiii de toate vârstele, demonstrând construirea inteligentă a numeroase obiecte, printre care: navete spațiale, roboți, clădiri, etc.

Expoziția de vară a Asociației Brickenburg, găzduită de Muzeul Municipal Dej, poate fi vizitată de public în perioada 25 mai-26 iunie 2020, de luni până vineri între orele 8:00-16:00, prețul de intrare fiind 2 lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER