Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Fabrică de canapele din Târgu Lăpuș, cuprinsă de flăcări – FOTO

Publicat acum

pe

....

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au acționat luni seara la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o firmă de prelucrare a lemnului din oraș.

Incendiul a fost anunțat puțin înainte de ora 20.30, iar intervenția s-a finalizat în jurul orei 02.20.

....

Flăcările au fost observate întâi la un ansamblu ciclon-siloz de depozitare a rumegușului. În ciuda eforturilor celor două echipaje de stingere cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș și ale personalului Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al firmei, incendiul s-a extins la o hală din apropiere. În sprijin s-au deplasat două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Baia Mare.

La intervenție au participat și câte un echipaj de stingere de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Târgu Lăpuș, comuna Lăpuș și comuna Băiuț. La fața locului a fost prezent și echipajul S.M.U.R.D. de prim ajutor, din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș.

În incendiu au ars o hală de producție, în suprafață totală de circa 2000 de metri pătrați, utilaje și instalații tehnologice. La fața locului s-a deplasat astăzi o comisie mixtă formată din specialiști ai Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș și ofițeri ai Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu. Comisia analizează mai multe ipoteze, iar cercetarea va fi finalizată printr-un raport tehnico-științific.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER