Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Fabrică de canapele din Târgu Lăpuș, cuprinsă de flăcări – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au acționat luni seara la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o firmă de prelucrare a lemnului din oraș.

Incendiul a fost anunțat puțin înainte de ora 20.30, iar intervenția s-a finalizat în jurul orei 02.20.

Flăcările au fost observate întâi la un ansamblu ciclon-siloz de depozitare a rumegușului. În ciuda eforturilor celor două echipaje de stingere cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș și ale personalului Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al firmei, incendiul s-a extins la o hală din apropiere. În sprijin s-au deplasat două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Baia Mare.

La intervenție au participat și câte un echipaj de stingere de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Târgu Lăpuș, comuna Lăpuș și comuna Băiuț. La fața locului a fost prezent și echipajul S.M.U.R.D. de prim ajutor, din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș.

În incendiu au ars o hală de producție, în suprafață totală de circa 2000 de metri pătrați, utilaje și instalații tehnologice. La fața locului s-a deplasat astăzi o comisie mixtă formată din specialiști ai Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș și ofițeri ai Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu. Comisia analizează mai multe ipoteze, iar cercetarea va fi finalizată printr-un raport tehnico-științific.

Ştiri din zonă

Dosar penal pentru lipsire de libertate, copil de 1 an găsit în Livada

Publicat acum

pe

loading...

Aseară, polițiștii au fost alertați de către un bărbat din Florești, cu privire la faptul că mama și fratele i-au luat copilul în vârstă de un an, care se afla acasă, împreună cu mama, fără acordul acesteia.

Cu ocazia verificărilor și căutărilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au găsit copilul la locuința celor doi, în localitatea Livada din județul Cluj.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

Minori din Gherla și Hășdate, căutați la nivel național, găsiți în Bistrița

Publicat acum

pe

loading...

Ieri, în urma căutărilor desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale i-au depistat, pe raza municipiului Bistrița, pe doi minori de 12 și 13 ani, din Gherla, respectiv Hășdate și pe un altul, în vârstă de 15 ani, din Beclean, căutați la nivel național.

Cei trei erau căutați din data de 21 ianuarie, când au plecat voluntar din Centrul pentru Protecția Copilului Beclean. Polițiștii i-au încredințat reprezentanților centrului şi au revocat măsurile de căutare.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, polițiștii au revocat măsura căutării la nivel național a două tinere. Una dintre acestea, de 14 ani, din Năsăud, plecată voluntar de acasă din data de 22 ianuarie, iar cealaltă, în vârstă de 17 ani, care a plecat voluntar din Casa de tip familial Teaca, din data de 21 ianuarie.

Continuă să citești

Ştiri din zonă

CLUJ | Polițiștii vor fi la datorie în această minivacanță

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

În perioada 24-26 ianuarie, poliţiştii clujeni vor fi la datorie, pentru a se asigura că perioada minivacanței va fi lipsită de incidente.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost dispuse măsuri suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie, polițiștii recomandă conducătorilor auto să adopte în permanență o conduită preventivă în trafic, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, să dea dovadă de răbdare și politețe față de ceilalți participanți la trafic.

Înainte de începerea deplasării, interesați-vă cu privire la traseul care urmează a fi parcurs, la condițiile meteo-rutiere și starea părții carosabile, verificați funcționarea sistemelor de siguranță din dotarea autovehiculului și respectați eventualele semnalizări temporare sau restricții de circulație întâlnite cu ocazia deplasării.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Atunci când circulați prin zone aglomerate sau cu trafic pietonal intens, reduceți viteza până la limita care să vă permită să nu fiți surprinși de eventuale obstacole. Pietonii sunt sfătuiți să se deplaseze numai pe trotuar sau acostament, iar traversarea să se facă numai prin locurile special marcate, după ce s-au asigurat că intenția a fost observată.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare