Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Fabrica Sauter s-a deschis, astăzi, la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

sauter (2)

Compania nemțească Sauter, specialist high-tech în piese strunjite de înaltă calitate, a deschis astăzi fabrica de la Dej.

Vă reamintim, pe 1 aprilie 2015, a avut loc deschiderea sucursalei de la Dej, în Sala ”Europa” a Arc Business Center, acolo unde reprezentanții SAUTER GmbH au prezentat noua fabrică din parcul industrial din Dej. Sub numele de ”Sauter Turning Process SRL”, societatea va produce în principal, ca furnizor al industriei automobilistice, piese strunjite/frezate de înaltă precizie.

”O nouă fabrică, Sauter Turning Process, s-a deschis astăzi în municipiul nostru pe platforma Sud, în Parcul Industrial Arc Parc. Dacă în urmă cu un an am avut plăcerea sa înmânez administratorului Arc Parc, autorizaţia de construcţie a halei şi să urez un bun venit şi succes în implementarea investiţiei, reprezentanţilor firmei germane Sauter GmbH, astăzi am participat la inaugurarea fabricii, o investiţie care oferă noi locuri de muncă. Noua fabrică şi extinderea în continuare a platformei Sud, sunt confirmarea faptului că Dejul devine din ce în ce mai atractiv pentru investitori. Felicit firma germană pentru realizarea investiţiei la Dej, le urez succes şi îi asigur de sprijinul mei în continuare, ca de altfel pe orice alt investitor de bună credinţă care vine să investească în municipiul nostru”, a declarat primarul Morar Costan.

Sauter GmbH este una dintre cele mai importante companii high-tech în domeniul strunjire, frezare, procese – cu un numeros parc de utilaje moderne. Printre principalii lor clienți internaționali se află Bosch, TWE și Siemens.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER