Conectează-te cu noi

....

Sport

FABULOS. Atletul Octav Tarța, din Dej, campion național pentru a NOUA oară! – FOTO

Publicat acum

pe

....

Weekend-ul trecut s-a înregistrat o nouă victorie de răsunet a atletului Octav Tarța, legitimat al LAPI Dej și CSM Cluj Napoca, la Campionatul National de Probe Combinate pentru Seniori, Tineret (23), Juniori 1 (U20), Juniori 2 (U18) și Juniori 3 (U16).

Competiția s-a desfășurat vineri și sâmbătă (23-24 iulie) în sala de atletism Ioan Soter din cadrul Complexului Sportiv Național București și a reunit sportivi din întreaga țară. Atletul dejean Octav Tarța a câștigat medalia de aur la proba de decatlon a Juniorilor 2 (U18), deținând astfel pentru a noua oară titlul de Campion Național la probele combinate, cu 4884 puncte.

....

“A venit și rândul decatlonului! Zece probe atletice grele, la finalul cărora știi precis și sigur că ai atins apogeul probelor combinate”, a declarat antrenorul Manuel Costin. De menționat că locul doi a obținut 4624 puncte, iar locul trei 4079.

Decatlonul este un concurs atletic combinat, care reunește 10 probe pe durata a două zile: 100 metri plat, săritura în lungime, aruncarea greutății, săritura în înălțime, 400 metri plat, 110 metri garduri, aruncarea suliței, aruncarea cu discul, săritura cu prăjina, 1500 metri. Probele decatlonului cuprind patru probe de alergări, trei de sărituri și trei de aruncări. Pentru fiecare proba se acordă puncte, iar învingător este sportivul care acumulează cele mai multe puncte.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER